PnarSazakBulut Hilalkara şaka gibi ya zihniyetler çok farklı insanları anlayamıyorum sanki keyfi Allah sormazmıymış
Girl PnarSazakBulut keyfi gayette kolaya kaçma ne var yani Doğuma kadar jilet kullan mecbur musunuz kuaföre millete açmaya şu devirde neler neler oluyor kadın kadına beraberlikler falan filan neden çogaldı bunlar böyle şeyleri Yok agdaya oranı açmalar günahtan kaçmamak bunlardan çoğaldı normalleşmeye başladı ahir zman bu zman işte
Asafeymeninannesi mac avret bolgesini bi bayanin gormesi haramdır evet ! Belden aşağı kısım bi helaline helaldir. Ters tepmeye gerek yok bayan haklı
Zynppp1 Girl ben haram değil saçmalıyosun demiycem ama madem bu kadar harama dikkat ediyosun sabahtan beri neden şeyinden bahsediyosun bu da ayıp değil mi
Girl Zynppp1 ben burada yazıyorum resimli anlatım veya oramı açıpda göstermiyorum fikir soruyorum buna kafa yoracagınıza az biraz daha mantıklı şeyler konuşun komiksiniz yazınca nesi günah burda seks veya caiz olmayan şey yazmıyorum gayet normal fikir almaya çalışıyorum hay yazmaz olaydım cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana yada yazık olur adabına diye boşuna dememişler
Girl PnarSazakBulut tatlım sen beni anlamıyorsun sanırım pis gez dediğimi hatırlamıyorum jilet diye bişey var ağda yapamadığında hamilelikte onu kullanırsın agdaya gitmek değil çözüm agdanı yapabildiğin zamanlardada kendin yaparsın millete açmazsın
Zynppp1 Girl ben senin şeyinin muhabbetinden çok sıkıldım ne şeymiş arkadasım ya kim nerde nasıl istiyorsa öyle yaptırır evet benim byüklerimde kuaföre gittiğimi görünce uyarıyor ama senin gibi ötekileştirmiyorlar
Zynppp1 Girl Ayrıca bunun haram olduğunu bilecek kadar dini bilgiye sahipsen insanlarla bu şekilde konusacak kadar kendini yüksekten görmemen gerektiğinin bununda günah olduğunu bilmen gerekirdi
Girl Ozteber kimsenin anneliğine laf etmedim uyardım edepsiz çocuğunuz demedim edepsiz olur dedim ayrıca sen nereden çıktın acaba yazmak için yazın boş insanlar
Girl Zynppp1 kişiye göre seviye Belirlenir tatlım senin seviyende konuşuyorum anlaman için okey mi çaktın mı
Ozteber Girl sen nerden ciktinmi😂 boş insanmi allah aşkına bizi bi doldursana bu nasıl bir üslup nasıl bi konuşma tarzı sen kimsinde böyle konuşma hakk8ni kendinde buluyosun keşke dinimizde hoşgörüyü ahlakı öğrensen sadece özel bölgelerine karşı olan şeyleri öğrenmesen bu kadar tepki almamış olursun! Beynini tek yere çalıştırman hoş degil😂
Zynppp1 Girl canım ya bu kadar harama helale dikkat eden biri olarak insanlara bu şekilde yaklaşmanı hiç tasvip edemedim hani hatırlatırım Allahtan baska yüce yoktur kendini öyle yüksekten görme bi şeyini göstermemekle islamiyeti çok iyi yaşadığını Allaha daha yakın olduğunu sanma okeymi çaktın mı 😉😉
ozgeya CGDMG herkes de aynı değil işte,ben de bekarken lazere gittim tertemizdim,artık tek bir tüy bile çıkmıyordu. Bi hamile kaldım,resmen normalde olanın iki katı çıktı ayıcığa döndüm 🙈🙈
Sinem35 Girl şurada 100 mesajdan bir kişi seni desteklemiş canım ki 100 kişiden sadece 1kişi zaten senin gibi dar görüşlü şuanki şartlarda. Bu kadar muhalefet olacak bir durum yok senin için burada madem savunmuyorsun ağdayı o zaman bu postta da işin yok. Milletin dinine edebine laf uzamaya hakkın yok senin burada. Sen kendi dinine edebine bak madem buradaki muhabbet seni ilgilendirmiyor o halde canım