duygu54 Selam kızlar bat 8 Aralık adetime 10 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 7 gün kala tekrar yaptım silik çizik çıktı bugün kan testi verdim adetime 5gün var betam 192 çıktı sizce değer normal mi?
Binnazzz12 duygu54 çok normal adetime bir hafta varken oğlumu 49 la öğrendim önemli olan düzenli artışı 5 i geçtikten sonra düzenli de artıyorsa hamilesinizdir
duygu54 Leylasiva21 amin inşallah 1 kürtaj 1 kimyasal gebeliğim oldu inşallah bu sefer sağlıkla gelir ❤️
Leylasiva21 duygu54 benimde bir dış gebelik bir düşük 16 haftalık olduk kizimla inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde kucagimiza aliriz 😍🥰
Ozgeliko duygu54 değeriniz çok iyi bence hayırlı olsun bebisiniz🌸☺️🙏 benimde bat 8 Aralık bende kaset test ile hayali silik çizgi gördüm bugün inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım☺️🌸
duygu54 Ozgeliko inşallah canım silik te olsa çizgi çıktıysa vardır yoksa hiç bir şey çıkmazdı❤️ Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🥰
Omay0707 Hayırlı olsun allahım sağlıkla ilerlemesini nssip etsin inşallah yorumlarınızı okudum gecen yıl da aynı zmaanda kalmışsınız çok sevindim 😊😊 ilişki günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz 2 gündeyada gün aşırı mı sadece merakımdan kusura bakmayın
Zeyna27 duygu54 değeriniz çok iyi ben 4. Gün gecikmede 403.5 çıkmıştı önemli olan 2 gün sonra 2 katı yükselmesi hadi hayırlı olsun
duygu54 balbebek412 amin teşekkür ederim nedense içimden bir ses bana da öyle olabileceğini söylüyor inşallah sağlıklı olsun kucağımıza alalımda ikiz tek farketmez 😂
Kahveli duygu54 Hayırlı olsun canim değerin baya iyi inşallah saglikla büyür ve doğar 🧿 Hangi markaydi acaba testin
duygu54 Kahveli amin inşallah 🙏🏽 prodoctor erken gebelik testi almıştım trendyoldan 12 adet 56 liraydı 😂