Dilan4731 Kızlar adet tarihime göre 31 hafta 3 günlük bebeğim ama doktor 29 4 dedi bügün yani hiç bişi anlamış değilim Ocak sonu Şubat başı doğum her bir doktor bişi dioyor ya 😒😬
Lulikli Dilan4731 bunun en başta söylenmesi ve düzenlenmesi gerek diye biliyorum. Sizin adet tarihiniz güncellenmedi mi ki?
tomrisveannesi Dilan4731 bende normalde 35+2 yim ama doktor 36+2 diyor. Erken olmuş benimde döllenme. Bebeğin kafası göbeği ve bacak boyunu ölçüp ortalama hangi hafta ile orantılı diye bakılıyor. Bende doğurdum doğurcam az kaldı🤣
melikealp_ Dilan4731 bende 30+5 hesaplarıma göre ama Dr 29+4 geç döllenme olduğunu söyledi bebeğin ölçülerine göre endişe etmeyin
kucukhobby-11 Dilan4731 ben de baştan beri geç döllenme dedi doktorum adet tarihime göre hep bir hafta geriden geliyor. Geriden gelmesi küçük olduğunu değil geç döllendiğini gösteriyormuş. Gelişim geriliği değil
Melek1111 Benim de baştan beri hep daha geride ultrasona göre . Geç döllenme olmuştur deniyor .Endişe etmeyin
Dilan4731 Lulikli cnm daha kalbi atmadan söylendi özel hastanede ama devlette gittim geçen hafta onbaşka dedi bügün gittim odageç döllenme dedi
Lulikli Dilan4731 anladım canım gene de kendi doktorun en iyisini bilir devletteki cihazlar çok iyi değil bence
Dilan4731 Lulikli cnm sabit bir doktorum yokki özele gidiyordum görevden ayrılmış oda bana geç döllenme demişti adetten sonra gebe kaşmışşın demişti denmeki doğruymuş hayırlısı artık bir hafta erken yada geç yapacak bir şey yok☺️