denizmanzarasi https://www.hizliresim.com/rbvi6w7 Kızlar yarın doktora gidicem klomen kullandım 5 gündür sizce yumurtlama yakın mı?
Bfduam denizmanzarasi hiç belli olmuyor böyleyken pikleşebiliyorda bazen, ama bende genelde bir kaç gün sonra oluyordu ok bu haldeyken test.
Kimse1 denizmanzarasi Benimde öyleydi ilk yaptığımda, 3 gün sonra pik oldu, yani 11.inci günümde pikti
denizmanzarasi Bfduam yarın sabah tekrar yaparım randevumda var ay pazara falan denk gelir kaçırırım diye korkuyorum çatlama iğnesinin vaktini 😔
bigunanneolucak denizmanzarasi pik olmadığını biliyorum canım zaten ama yakın gibi 😇 Ama ben klomen kullanmadım. Arı sütü bal polen de kullanıyorum
bigunanneolucak denizmanzarasi inşallah canım bakalım kaç ml de böyle gözüküyor anlamış oluruz yarın kontrole gidicekmişsn ya . Buraya yazar mısın kaç ml olduğunu
denizmanzarasi bigunanneolucak tabii ki canım yarın da test yaparım onu da atarım inş hem de kaç ml onu söylerim 🌸
bigunanneolucak denizmanzarasi tamam canım sağol 🙏🏻 Peki sancın var mı ? Ben hafiften sancı hissediyorum alt kasıkta
denizmanzarasi Bfduam anladım canım rahim filmi çok mantıklı onun sonrasında hemen gebe de kalınıyor inş 🙏🏻🌸
Anne88 Bfduam canım ne zaman cekilcek sana benimde adet olduğum zaman gel dedi rahim filmi cekcez dedi korkuyorum da