meliketna RefBrs demir hayat 2 can gold yaptrdm komplikasyonlu yaptrdm hemde cok memnunum eger dogum yapacagınız hastanenin dogum ve muayene ücreti yüksekse sigorta cok daha uyguna geliyor calısanada vergi indirimi var
Eyll-mrih16 RefBrs Demir sağlık grubunun 2 can sigortası var özel hastanelerin çoğu anlaşmalı onu bi araştır. Ben izmirde yaptırdım
RefBrs Eyll-mrih16 iki can sigortasında ne kadar ücret ödediniz acaba bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Eyll-mrih16 RefBrs medicalpark için 8750 ye yaptırdım Haziran ayında 12 haftalık gebe idim tüm herşeyi karşılıyor doğumla ilgili 😊
Toprak_hira59 RefBrs 2017 den beri ozel saglik sigortam var policemde 7000 bn tl limitimiz var ama dogumda yuzde kacini yada tamaminimi karsiliyor bilmiyoruz bilgi vermiyorlar dogumda cikis yaparken karsimiza cikicakmis
RefBrs Toprak_hira59 anladım. Doğumda karşınıza çıkması kötü oluyormuş ama yine de önceden yapıldığı için mantıklı tabiki sizin için. Teşekkürler cevabınız için
Damla0086 Berru evet canım bendr gebeyken yaptırdım sompo medicanaya özel onu kullanıyorum hastaneye göre fiyatlar değişiyor
RefBrs Damla0086 benim hastanem Tınaztepe Galen hastenemde neler varsa ona göre değerlendireceğim artık