Ahsendsl DenizveKumsal inşallah hayırlısı olsun da. Ama bu aralar herkesin 40’ı geçiyo sanki ya korkuyorum.
Ahsendsl H_myra1 Yaa ben de zorlamıyım diyorum bir yandan, ama bekleyince de riskli oluyor diyor doktorlar. Doktor kendisi şunları şunları yap dediğine göre demekki artık gelmesi lazım. Bizimki 3.600 olmuş.
Ahsendsl Papatyaa38 bana doktorum geçen hafta oo pelvisin çok iyi, ne olsa doğurursun dedi. Nazar değdirdim diyo 😂
Papatyaa38 Ahsendsl banada gayet uygun normal doğuma çok iyi yaparsın dedi gelselerde yapsak ama gelmiyolar isde 😊
Kumru_ Ahsendsl Ayyni durumdayım kuzu. Ben de 38+4üm ikinci oğlum olcak nasipse. Ama gelesi yok bunun da abisi gibi🤪
Ahsendsl Papatyaa38 inşallah. Bu gece herkes birbirine dua ediyor 🙈🤲🏼 Allahım bu grupta yazan herkesi tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla hıphızlı bebeklerine kavuştur. Amin ❤️
develimine Ahsendsl benim 39+2 oldu hala gelmeye niyeti yok 🙈 en son kaç haftaya kadar bekletiyolar acaba normal doğumu😊
ttugceymenn Ahsendsl Bende öyleyim ya gece de regl sancısı gibi sancım oluyor yaşasın olacak diyorum sabaha hiç bir şey kalmıyor 😅