Sybabyss Mantarı ben normalde kabuk fln soyarım arkadaşım soyma yıkama dedi yapılmaz oyle dedi bende yıkamadan soymadan yaptım siyahlıklar vardı mantarda şimdide korkuyorum yesem zehırlenırmıyım yoksa normalimi öyle
minikannis Canım mantarı soy nemli bir bezle sil ben öyle yapıyorum su karartıyor mantarı. Ayrıca kültür mantarı ise neden zehirlenesin
Sybabyss minikannis canım soymadan attım ocağa ya cok korktum şimdi bimden aldım mantarı ambalajlı yiyimmi sizce?
Melek141120 Canım mantar yıkanmaz ama soyulur tabiki zehirlenmezsin ama dışında toprak var temiz olsun diye soymak lazım
Sybabyss Melek141120 eyvahhhhh ya tüh ocakta şuan tavukla birlikte yiyimmi makarnayla karıstırcam ayıptır söylemesi kremalı bisi olurmu yiyimmi
Melek141120 Sybabyss bişey olmaz ya zaten ateşte mikroplar da ölmüştür afiyet olsun 😂 yıkamadan bir elma yemişsiniz gibi düşünün
minikannis Sybabyss bimden almissin kültür mantarıdır ayrıca yemeği yaparken illaki dikkat etmişsindir öyle topraklı topraklı fırına vermemissindir herhalde o sebepten sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Shewolf Sybabyss alıp yıkadıysan sorun olmaz illa soymak gerekmiyor ayrıca içinde toprak da kalmış olabilir 😂😂 çok mühim bir durum değil