Eylemkurtkaya Hamileyken en çok canım midye çekiyor ama doktorlar önermiyor,benim doktorum ise nevsini körertecek kadar birkaç tane ye demişti oda çok zor 😅 ben gibi midye hastaları varmı nasıl başa çıkıyorsunuz 16+4 üz
minikkoalammm Eylemkurtkaya en son 15 tane yedim bir oturuşta 100 tane yiyip kalkmışlığım var 😂 doğumdan sonra en çok yemek istediğim şey 😂 15 tane kesmiyor
Cicilibicili Eylemkurtkaya ben de çok seviyorum midyeyi ama hamilelikte yememiştim doktorum yememem gerektiğini söylemişti
Sarikan93 Eylemkurtkaya beeenen 🖐🏻 bi başladım mı duramam çikolata krizi gibi midye krizine girerdim arada hamilelik yüzünden yiyemek çok zor oluyordu bende kendimce bir çözüm buldum midyenin iç pilavını kendim pişiriyorum sonrada bolca limon sıkıp yiyiyorum baya bı rahatlatıyor beni bu 😄
Valeria Eylemkurtkaya ben de suşi konusunda çok zorlanıyorum🙈 bikaç kez yedim abartılmadığı sürece sorun olmaz😋
Anestezi07 Eylemkurtkaya benimde doğurur doğurmaz yicem dediğim şey 🙈 bide bir dükkanımız var ve orada midye satılıyo her gittiğiömde ağzımın suyu akıyo düşünün gözümün önünde yiyorlar 😂