Ankara11 En son 26 kasimda gittim simdi de 21 aralikta ayrintili ultrasonum var ona gidicem bana cok uzun bi sure gibi geldii sizce gitmeliyimim onumuzdeki hafta Rahat edemiyorum gormeyince bebişimi 😄
AdenEva Ankara11 son zamanlara kadar ayda bir gitmeniz normal sonra doğuma yaklaştıkça iki haftada bir çağırır daha da ileri haftalarda her hafta çağırır
Asyaaa35 Ankara11 benim doktorum da 5haftafa bir gelmemi söylüyor 2aydır böyle😭 çok uzun geliyor dayanamıyoruz valla ama vardır bi bildigi dye uyuyoruz
dudininannesi Ankara11 32 haftaya kadar ayda bir kere gidiyordum. 32 den sonra 3 haftada bir çağırmaya başladı. 36 haftalık olduk 2 hafta sonraya çağırdı. Doğum yaklaştıkça kontroller sıklaşıyor canım
Kubraozd Ankara11 ilk haftalar 2 haftada bir çağırdı sonrasında rutin ayda 1 e düştü son haftalarda da haftada bire düşüyor ☺️
deletedmom27371 Ankara11 kız ne haftası ayda bir gidiyorum. Ocak 10da detaylı ultrason randevum var kendi doktorum ile de bidaha şubat ayında görüşeceğiz yani 2 ay sonra 😂
Ftmsgr Ankara11 ilk aylar ayda 1 cagriyor son haftalar 2 haftada 1 kere şimdi 38 haftalığım haftada 1 cagriyor ☺️