Deryaclsz Kızlar 27. Haftanın içindeyim ve zaman zaman karnım sertleşip taş gibi oluyor . Bu normal mi sizce ? Nette erken doğum belirtisi diyor ama ..🙄
Bahar54 Deryaclsz suresi ve sikligi onemli canim takibini iyi yap ona gore doktoruna bildir durumunu :)
BaharYentmrGlsn Korkma ara ara sertlesiyor bir yerde toplaniyor Bende 29. haftada basladi suan 37 haftalik hamileyim sertlesince oturma seklimi degistiriyorum biraz yuruyorum Evin icinde geciyor
Deryaclsz Bahar54 günde birkaç kez oluyor. 18. İnde randevum var o zaman söylicem doktoruma. Şu ana kadar erken doğum belirtisi yok dendi ama son kontrolden sonra olmaya başladı.
Bahar54 Deryaclsz birkac kez oluyorsa birsey olmaz yoruldugun zaman oluyor genelde dinlenmeye calis bir de tuvalete cok sikisiksan o an o da yapabiliyor
YelizTemizkan aynen mutlaka takip et eger cok sık oluyorsa mutlaka doktoruna git söyle cunku dogum kasılmaları oluyor onlar bendede ayni durum var suan 33+2 deyim bende erken doğum riskim var ilac ve igne verdiler en azindan biraz daha icerde tutmak icin kasilmalar onemli cunku daha dogrusu sıklığı
Deryaclsz Bahar54 bende ondan şüpheşeniyorum açıkçası kabızlık problemim var ve buyüzden daha sık kasıldığını düşünüyorum.