gly_frkn Fatmaaiskiff1 canm.benm.bekarliktan gelen bı.hastalikti hamile kalınca iyice büyüdü çok afedersin meme iyice büyüdü ben aç karnına normal su iciyrm snra kahvaltİ yapiyrm bol su iç artık bekarlitan buyana kadr olduğu için bende kendimce bazı çözümler buldum şimdi onu burda anlatmm pek Uygun olmaz😉😉
Aycaaa571 Fatmaaiskiff1 bol bol su için ve lifli gıdalar tüketin. Kantaron yağını alın enjektörle o bölgemizin içine sıkın ve dış tarafına masaj yaparak sürün bunu her gece düzenli yapın vazelinlede yumuşatabilirsiniz bende de var ama ağrısı geçti tek kendi kaldı inşallah geçer☺️🙏
Anneolmak__ Fatmaaiskiff1 %2 lugol iyotu fisfisli bir şişede sulandırıp sıktım düzenli kullanımda küçülüyor. Dr. Hasan Hüsnü eren instagramdan bakabilirsiniz gönderilerine.
Bilincsizbiranne Bende burda dursam.iyi olacak demir bağları ilacı yüzünden hemoroid oldum . Sizler bu durumu nasıl geçirdiniz ne yediniz ne içtiniz öneri lütfen ….
Nur3307 Bilincsizbiranne aksamdan bardağa suya kuru kaysı koyup sabah hem suyunu ıctım hemde kayısıyı yedim veya zeytinyağının ıcıne kuru incir atıp bekletip onu tukeettım kabızlık gecıyor ozaman ama basur memesi olustu ise oraya vazalınle masaj yapıp pamuk koydum iyi geliyor
Bilincsizbiranne Nur3307 meme oluşumu yok sadece iç taraftan kanamaa var . İnciri hemen yarın sabah başlıyorum yapmaya . Teşekkürler.
Fatmaaiskiff1 Nur3307 evet memeside oluştu bende ya ben kayısı çayı içiyordum normalde sallama şeklinde şuan hamilelikte zarar olur diye içmedim en iyisi senin gibi kayısı suya koyup deneyeyim teşekkürler