Medine46 Hamilelikte bulantı kusma hiç yaşamadım normal rutinde geçen bir sürecim oldu , 27+3uz ilk aydan bu zamana kadar kabul ettim, ailelerimiz kalabalik tanidiklarimiz vs hepsi bulundugumuz yer de, hamilelik önceside misafirlerimiz oluyordu bu dönemde de genelde misafir ağırladm eşimde yardim eder her zaman, kahvaltili yemekli çaylı ağırladım, 2.5 yıllık evliyiz 2 yıl çok yoğundu gelin yemekleri vs şimdi bebiş için yoğunluk , alisigim ben seviyoruz esimle kalabalık agirlamayi 🙏 ailelerimizde hala teyze amca çift çift , babaanne anneanne anne baba yenge amcalar ,aile bireylerimiz ile toplanınca 18 20 kişi oluyoruz evliliğimizin ilk yilindan beri toplanırız alışığız zorlanmadım bu süreçte yakınlarımız da genelde geldiler bende 4.5 aylikken asilarimi oldum hepimiz asiliyiz, kızımız için bir şeyler alıp getirmek isteyenler oldu her zaman ağırladık.Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın tabiki ben süreci normal geçirdigim için devam ettim çok şükür bir sorun yaşamadım 🙏 7.aydayız artık , eşim çok yardimcidir gelenler de yardim ederler , akşam yemekli misafirlerimiz vardı eşimin çalışma arkadaşları geldi hep birlikte topladık sofrayı sonra hep beraber oturduk gelenler de yardımcı oluyor Allah razi olsun diyorum her zaman