HilLllyyy Varmı regenesis max verdi sanırım muadili elevit mis netten araştırdım da bilginiz varmı develti. Karşıladığı vitamin neler
Ozgearpacii HilLllyyy decavit yazdırdım ben aile hekimime yanında başka ilaçlarım da vardı bir miktar ödemiş bulundum ama sanırım ya cüzi bi rakam yada devlet karşılıyor olması lazım bi araştırın isterseniz
deletedmom27371 HilLllyyy bende regenesis Max kullanıyordum bıraktım başka ilaçlara geçtik neden bu kadar pahalı bilmiyorum bir vitamini 70 TL diğeri 85 mi 95 mi ne 3 tane daha ilaç aldı eşim onları devlet karşıladı mı karşılamadı mı bilmiyorum.
Asyaveannesi36 HilLllyyy regenesis max devlet karşılamıyor ama en iyi multivitamin ne bulantı yaptı bende ne de başka birşey saçlarım gürleşti cildim parladı
Karahaninannesi HilLllyyy regenesis max muadili degıl içeriğinde zaten hepsinin vitamin var ama regenesis max ta omega da var ayrıca gercekten bebeğe çok yarıyor boşa o fiyat degıl malesef. Doktorunuz yazdıysa almanızı önerırım
PrmAleyna Bnde 5. Ayımdan beri regenesis kullanıyorum cok memnunum tamam pahalı ama ben o ilacı kullanmıyoken ayakta da zor duruyodum şimdi enerjım yerinde saçlarım gürleşti cildim güzelleşti. Yanında vegafron demir ilacı artı d vit kullanıyorum
bukusum HilLllyyy bende occean mummy ye basladim 79.5 tu. Decavit ilk hamileligimde bir kac kullandim mide bulantisi yapti o yuzden hic icmedim