ruveyda24242019 Ankara’da oturan tatliş anneler bana önerebileceğiniz hastane ve doktor varmıdır. Yeni hamileyim…
Zynp44 ruveyda24242019 medikalpark keçiören bülent yirci tavsiye ederim doğum paketi aldım 8.500 ilgili alakalı süper bi doktor
AtcEda ruveyda24242019 sincan özel koru hastanesi ali koray bayramoglu doktorum doğum paketim var 6000 tl ye:)
dilaraulusoy ruveyda24242019 Ankara tıp fakültesi Cem Soner Atabekoğlu kendi doktorum ve çok iyidir. Kaç kişiyi yönlendirdiysem hepsi çok memnunlar. Hocam sayesinde bebeğimiz olucak. 3 yılın sonunda hamileyim
Mrcmrv19 ruveyda24242019 ben sincan lokman hekim hastanesinde aysun özen okay hocaya gidiyorum ilgili ve guzel bir doktor ayrica çukurambar koru hastanesinde aydan biri hocaya muayene oluyorum eger imkanın varsa kesinlikle ama kesinlikle aydan hocaya gitmelisin
BusraTass Aylık bütçen ne kadar bilmiyorum ama güven hastanesinde Sibel hoca var çokkk tatlı bir doktor, 535 tl muayene ücreti.
UmutsuzPolyanna BusraTass bende sibel hocaya gidiyorum çok memnunum o kadar hastası olmasına rağmen çok ilgili
ruveyda24242019 BusraTass Sibel hocayı bi kaç yerde de duymuştum. Bi bakıcam herkes çok memnun kalmış
dilaraulusoy Ankara tıp fakültesi Cem Soner Atabekoğlu direk gidin derim. Kaç kişiyi yönlendirdim hepsi çok memnun bende Cem hoca sayesınde hamileyim.
ruveyda24242019 dilaraulusoy Yaaaa çok sevindim.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Çoğunluk artık tıp fakültesine gidiyor sanırım son kararım burası olucak..Çok teşekkür ederim
dilaraulusoy ruveyda24242019 Cem hocaya direk git derim canım özel muayene si de var. Memnun kalacağıma eminin.
dilaraulusoy ruveyda24242019 aaaa süper bak çok sevindim gözün Aydın canım takip için de doktorumu öneririm gidebilirsin yoksa eğer
dilaraulusoy Ezginur35 uzmanlık olarak mı sordunuz tüp bebek infertelite ve riskli gebeliklerde normal gebeliklerde bakıyor hoca diye biliyorum ben infertilite olarak gittim çünkü yatarak geçiyor hem ameliyat hemde tüp bebekle olduğu için
Ftmarc AtcEda merhaba doğum paketini baştan mı aldınız acaba 6 bine birde 16 haftadan sonra olan doğum paketleri varmış o şekilde mi acaba sizinkide, hamileliğin başından olan paketleri daha pahalı diye duymuştum da