zlemAtAcar Anneler İnstagram sayfamda en son paylaştığım üründe indirim var. 🤗 Dilerseniz bakabilirsiniz . 💕 gokyuzu_design_
Yahyaaliannesi Nrcn amin canım inşallah. Valla bilemiycem kime sorduysam hep tavsiye ettiler bana bu doktoru ve memnunlar aynı şekilde bende memnunum. Aslında en önemlisi doktorun içimize sinmesi yani
gizemgnll [bilinmeyen] imkansız eger öyle bişey varsa herkesğn dava açması için elimden geleni yaparım 😂 bütün arkadaşlarım 2300rl ödedi, bana da aybı fiyatı söylediler üstelik ocakta yükselicek dediler oraya giderken , 1300 değildir imkansız yani
SyhnHtp gizemgnll Esentepe de doğum ne kadar acaba bide orada sendika indirimi oluyor mu ? Bilgin var mı?
Meltem gizemgnll aynen canım benımde arkadaslarım gorumcem orda o fıyata yaptı sımdı yenı yıka gırıldı daha arttı fıyatlar😃
gizemgnll SyhnHtp türkmetal sendikası iptal olmuş ben o yüzden normal ücret vericem artık, doktora sordum 2400 dedi, normal sezeryan aynıymıs canım
SyhnHtp gizemgnll türk metal değil bizimki eşim belediyede memur, bem bir sen üyesi. Çok değilmiş fiyatı bari, bazı yerler gereksiz pahalı malesef🙁
gizemgnll SyhnHtp evet normalde indirimli hali 2000 di , simdi 2400oldu , 400 tl için doktorumu değiştirmek istemiyorum o yüzden gözden cıkarttım parayı 😊
gizemgnll [bilinmeyen] onda da yanına suriyeli mi yatar, kim yatar belli deği, dengesizin teki denk gelir moral bozar sinir eder kavga cıkar orda , ayrıca oyle iki kişilik oda olacaksa devlette yapsınlar bari para vermezler
mervetyyy [bilinmeyen] ben Bursa doruk hastahanesine gidiyorum doktorum normal-2400 sezeryam-3100 dedi yılbaşından sonra değişir demişti
Meltem [bilinmeyen] yanlış biliyorsun daha 15 gun once gorumcem dogum yaptı Yıldırım dorukta ondan zaten ıyı bılıyorum normal 1800 sezeryan 2200 veya 2300 o normal yaptıgı ıcın sezerynı pek hatırlamıyorum canım artık yılbaşı gectı fıyatlar arttı daha fazladır artık
fetiyesenturk Merhaba kızlarr yeni doğum fiyat bilgisi alan oldumu hastanelerinden. Ben özel muayneye gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama doğum fazla pahalı olucak böyle. Onun için hastaneye geçmek istiyorum.
Bursali fetiyesenturk ben gidiyorum özel ceylan hastanesine 2100 dogum normal veya sezeryan fark etmiyo bi gece yatiriyorlar ama benim doktorum baska hastaneden geldi eski hastasi olanlara bu fiyat