Mlkbrn Merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim 24 haftalığım 782 gr dedi bana doktor normal dedi ama bana çok az geliyor ya bebişe kilo aldırmak için neler yapılmalı sizlerin bebişleri kaçar kilo kaçar haftalık sizler neler yaptınız
emelsena Mlkbrn her bebek aynı olmaz. Doktor normal diyorsa normaldir kilosu. Ben hiç karşılaştırmam.
badembid Mlkbrn çok kilolu bebek sağlıklı bebek değildir. Doktor normal dediyse hiç bir şey yapmana gerek yok normal hayatına devam et
Bebek9 20 haftadayken 400 gramdı 27 haftalık olduk doktora hala gitmedim bende merak ediyom kac gram aldi
Mlkbrn incisu aynen canım saglıklı olması önemli ama etrafımdakiler hep hiç hamile gibi değilsin diyince bana çok az geliyor
Burcusahinnn Arkadaşlar bu bebek kilosu takıntınız nedir anlayamıyorum. Doktor normal dediği halde neye göre kime göre az diyorsunuz hayret ediyorum. Kendinize yok yerden stres sıkıntı çıkarmaya bu kadar mı meraklısınız
Mlkbrn Burcusahinnn canım haklısın boş yere stres yapmak istemiyorum ben ama etrafımdaki insanlar beni daha çok strese koyuyor 24 haftalığım bu nasıl karın hani göbek nasıl hamilesin diyip duruyorlar karnım çok fazla olmadığı için kendi kaynanam bile şimdi sen fare gibi bir şey dogururusn diyip sinir ediyorlar
Burcusahinnn Mlkbrn sen sadece bebeğinin sağlığına odaklan canım herkes herşeyi konuşur boşver kafana takma
izmirlitazeanne Mlkbrn ne biçim cümle bu cahillik başka bişey değil. Ayrıca haftasına göre bence baya iyi bebeğiniz. Sağlıklı olması başta olsun kilosu önemli değil böyle düşünün. Fare diyen kayınvalidenize de bunun lafını sokun
emelsena Mlkbrn banada karnın gereğinden büyük diyorlar. Umrumda mı hayır 😂 ya onlar dönsün kendilerine baksınlar. Herkesin vücudu aynı değil, bebeklerde aynı değil.
incisu Mlkbrn o haftada karnın belli olmaz Fazla 28 den sonra şişmeye başlar :) boşver sen söylenilenleri
Yagmurdgdgn13 Mlkbrn bundan sonra bebek hızla kilo alacak zaten ilk beş ay azar azar alıyorlar son aylarda bi hafta da 200 gram alabiliyorlar merak etmeyin