Kavakyellerihercai Allah sabır versin öncelikle..geçen sene 16 şubatta 22 haftalık erken doğumla kaybettim evladımı.acınızı o kadar iyi anlıyorumki yaşamayan gerçekten hissedemez bu acının büyüklüğünü.6 ay ara verdik rahim toparlansın diye.çünkü öncesinde de 7 haftalık kalbi durmuştu.onda 2 ay ara verince bnda 6 ay ara vermek istedim.yerini doldurmak için resmen gün saydım.2 ay boyunca denedik yok olmuyor hemen doktora gittim Fsh ve prolaktine bakıldı.belki bilirsiniz ama yinede söylemek istedim.benm prolaktin 23 dü coo yüksek değil ama düşükte değildi.vücud kendini hamile hissediyor süt hormonu.Fsh 11 yımurtlamada sıkıntı olabilir dedi.cyclo ve prognova kullandım 1 ay.korunun dedi doktor.ben nasıl olsa ilac içiyor ve bu ay dikkat etmeliyiz düşüncesiyle gerçekten hani hep söylüyorlarya aklınzdan cıkarınca oluyor diye.öyle oldu biliyomusunuz 15 gün bekledim hasta olcam diyr düzensizlik var diye.öylesine yaptıgım testte öğrendim sevinemedim bile ilac bir şey yapar mı diye cok korktum çünkü doktor korunun demişti.korunmuştukta…ama işye Allah isteyince hiçbirşey engel değilmiş.çok şükür daha yolun başındayım..elbette sizin içinde vakti zamanı vardır canım sabredin.seni çok iyi anlıyorum.Fsh ve prolaktine baktır istersen baktırmadıysanz.Allah ım bir an önce boşluğunuzu doldurur inşallah gönülden dua ettim sevgiler 💕