Rozzay Merhaba kızlar ben yaklaşık 6 hafta hamileyim ve 1,5 - 2 kilo almışım sanki biraz fazla çabuk gidiyor gibi sizler kaçar kilo aldınız/almıştınız ögrenebilirmiyim🤗..****
Crnnn7 Rozzay ben de 2 kg almıştım aşırı iştahım açılmıştı çünkü normalde alınmaz ama midem bulantım olduğu halde yedim 😔 şimdi 24 haftalığım 7 kg oldu hala dünyayı yemek istiyorum 😢
Rozzay Sybabyss Oyle canimm umarim sağlık açısından bu bir problem değildir doktorlar ne diyor bu duruma😊??
Ebru1908 17 haftalığım 1 kilo aldım ama herkesin bünyesi farklı kendinizi kıyaslamayın kafanıza takmayın bence hamileliğinizin tadını çıkarın 🌸❤️
Rozzay Crnnn7 aynen bende yaa herşeyi yiyesim var ne gorsem tatmak yemek istiyorum umarim bu boyle devam etmez .. ama fazlada kafaya takmamak gerek herkesin bunyesi farklı nede olsa bizimkide boyle demeki😅
Papatya-Kokusu Rozzay hiç almadım canım zaten o aylarda bebek yeni yeni olusuyor kilo almayan cok kisi vardır 😊
minikkoalammm Rozzay 4. Ayda 2 kilo aldm sonra dan jet hızında bir alış yaşadm 57 hamile kaldm 35+5 im 76 kiloyum
Sultann1603 Rozzay 6 aya kadr 1 kiloyla geldm ondan snrada toplam 15 kilo oldu şuan 38+5 im kilom normal yani doğumdan snra gitcek hepsi takmiyorum😊