Nsatrkr Kızlaar 6.haftamıza girdik bugün ama hiç bir belirtim yokk ara sıra kasıklarıma kramp giriyor sadece. Herkes bunun çok iyi olduğunu söylüyor ama ben korkmaya başladımm. Sizin belirtileriniz neler
Balin Nsatrkr korkma bende de böyleydi hatta arada durup acaba gercekten hamilemiyim Ben diyordum Dün yedinci haftaya girdim ve simdi tüm belirtiler yavas yavas geliyor
Naazli Nsatrkr dua et böyle rahat devam etsin gebeliğin. O haftada bende öyleydim. 7 de başladı bulantılarım hayatım karardı resmen
kendincebirii Nsatrkr aynı durum bende de var hatta bende profilimde soru sormuştum az önce. Bende 4+6 haftalık gebeyim bende de baş dönmesi ve halsizlik var sadece
elisammmm Nsatrkr keşke sizin gibi olsaydım eminim ki bugünlerinizi çok arayacaksınız mide bulantıları kapınızı çaldığı an ne demek istediğimi anlarsınız 😭tadını çıkarın 💐
mehtapyilmazturk Ben de 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu, karnım çıkana kadar 5-6 aylığa kadar hiç belirtim olmadı doktora gidene kadar acaba hamile değil miyim diye düşünüyordum ☺️ Herkeste belirtiler aynı olmayabiliyor
Nsatrkr kendincebirii senin daha çok yeni. Baksana arkadaşlar 7.haftada başladı diyorlar. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebeler versin
elisammmm Nsatrkr Benim 4. Haftadan itibaren başladı şu an 5+6 haftalık hamileyim günlerim acillerde geçiyor