Ayse650 Dün misafirim vardı sabahtan akşama kadar ayaktaydım temizlik yapıp sonra hiç oturmadım dün akşamdan beri belim sırtım karın yanlarımdan bacak kalça ağrım var baya sizde öyle olan oldu mu yardım edin :(
1453--hnde Ayse650 selam bende 38+2 deyim ayakta biraz kalayım aynı durumlar bende de oluyor canım doktor son haftalarda çok normal olduğunu söyledi sen kaçınca haftadasın
okuyor Ayse650 işten geldiğim çoğu gün :) normalde olmuyorsa yorulmaktan olmuştur. Benim h.sonlari evde olunca geçiyor mesela. Yorgunluktan olduğunu öyle anlıyorum.
Ayse650 Valide dün akşam içip öyle uyudum belirtilerime internetten bakınca erken doğum belirtileri çıkınca çok korktum :(
Ayse650 okuyor normalde olmuyor ben dün hep ayaktaydım ve yoruldum ayrıca ne zaman sonra geçti benim dinlenmeme rağmen dünden beri aynı :(
okuyor Ayse650 2 güne geçiyor benim yorgunluktan olunca. Magnezyum değerim düşünce çok bacak ağrım olmuştu. Ama magnezyum tablet kullanınca o geçti.
melekimserra Ayse650 bende nöbetçi ilken hep ayaktayım aynen dediğiniz gibi oluyor sonra bir gün yatıp dinlenince çok şükür geçiyor
Ayse650 melekimserra kaç haftalıktınız o zaman benim belim kopacak gibi :( dün akşamdan beri yatıyorum hiç kalmadım aynı ne zaman geçer:(
oguzweannesi Ayse650 valla benim her gün oluyor o ağrılar sadece yorulunca olsa keşke gece gündüz geçmiyor magnezyum kullansam da pek fayda etmiyor🤷