Deletedmom177227 Kızlar şimdi bişey sorcam bizim gardolabımız normal ebatlarda büyük bi dolap, yarısı da boş, bi tarafını bebeğin kıyafetleri yapsam olur mu? Sonuçta 6-9 ay yanımda olacak sizce ekstra dolaba gerek var mı? Şart mı yani?
Semanurozgan Deletedmom177227 Neden olmasın bende öyle yaptım benim gardropim diğer odamdaydi bir köşesine kızımın kiyafetlerini koydum diğer tarafına bizim kıyafetlerimizi o orayada bir beşik aldim sifonyerimle takım gibi yaptım
Deletedmom177227 Semanurozgan ya işte ne bileyim kimisi illa bebek odası diyo o yüzden garip mi olur diye düşündüm… 9aydan sonra falan elimizden geldiğince yatağıydı beşiğiydi yapcaz zaten nasipse ama şimdilik dolabımız da yarısı boşken masraf yapmak istemiyorum
Deletedmom177227 okuyor 6-9 ay arası belki bi sene yanımda yatırmak istiyorum o yüzden yapmak istemedim
Semanurozgan Deletedmom177227 kimsenin dediğine takılma canım gönlün nasıl istiyorsa öyle yap küçücük bebek odam yok diye agluycak hali yok ya
Deletedmom177227 Semanurozgan öyle tabii ya işte düşündüm de absürd mü olur acaba diye çünkü dolabımız boş hatta evlenirken daha küçğk alaydık diye pişman oldum(daha doğrusu dolap normal ebatta da bizim çok eşya yok😂) şimdi nasipse 1 ay sonra kıyafetlerini falan alıp dolaba koymak istiyorum :) doğum nasipse mayıs gibi olacak o zamana kadar bi ayar vereyim serklajlı olunca….
UmutsuzPolyanna Bende oğluma öyle düşünmüştüm ama 6 ay duramadık eşyaları çoğaldı hemen dolap aldık alelacele şimdi o dolap hiç içime sinmiyor doğmadan önce oda yapsaydım keşke dedim doğduktan sonra kafa bi milyon oluyor şimdi kızıma istesemde yapamıyorum evde boş oda kalmadı abisinin ki 4 kapak bi kapakta ona ywr açcam
Deletedmom177227 UmutsuzPolyanna ya biz evlenirken yatak odası aldık ben fazla eşyacı değilim 2 tane komodin, bi şifonyer var inanın hepsi boş😂 dolabımızın da yarısı boş 😇 o yüzden şimdilik almayalım diyorum.
Gamzeaydogan Deletedmom177227 ya kuzum aynı bizim gibi senin de şifonzerin iki gözü boş, komidinin iki gözü boş gardrop desen biraz orda da boşluk var ama bende düşünüyorum sadece dolap almayı. Beşik olarak park yatak aldık büyüyünce odasını kendi zevkine göre seçer alırız diye ama dolap hala kafamı karıştırıyor. Bir sürü şey olcak çünkü oyuncaktı bilmem ne onları koyarım fln diye düşünüyorum ama bende çok kararsızım 😫😫😫
Semanurozgan Berfinyazkent belli bir yaştan sonra odasını yapicam şimdi kendi evim olduğu halde böyle yaptım ama yeni evime gecicem seneye buraya masraf yapmak istemedim