Sedacyln Haftaya girdik ufaktan aldıklarımı yıkayıp ütüleyeyim diyorum ama bebek için olan deterjanlardanmı almam lazım kızlar.ilk hamileliğim acemiyim🙈 markada önerirseniz sevinirim
Mrvsmt2502 Sedacyln beyaz sabunu rendeleyip yıkıyorum yumuşayıcı olatakda sirke kullanıyorum. Pazarlama stratejisi bebek sabunu diye normal sabunu 2 3 katı paraya satıyorlar
Halime0638 Mrvsmt2502 bende sizin gibi normal sabunu rendeleyip sicak suda iyice eritip sıvı hale getirdim öyle kullanıyorum
Gamze-k Kokusuz bebek deterjanı kullandım. Yumuşatıcı da kullanmadım 1 yaşına kadar. Çünkü bebeklerde koku hassasiyeti olabiliyor
Sedacyln tugbadugan0000 araştırdığımda leke çıkarmıyor vs yazmışlar ama gerçekten lekeleri bırakıyormu
Gamze-k Sedacyln Deterjanı omo baby almıştım. Geçmeyen lekeler için hacı Şakir’in beyaz sabunu var onunla çitileyip makinaya atıyordum. Beyaz sabun gerçekten leke çıkarmada çok iyi ama çitikersen 😅
mathildaa Sedacyln dalin kokusuz deterjanı var canim sabun bazlı onunla yıkadım ben. Ama yumuşatıcı kullanma hangi deterjanı alırsan al yumuşatıcı atma ve kokusuz al
Mrvsmt2502 Halime0638 bunuda duymuştım ama denemedim kaynatıyor musunuz nası oluyor ben direk rendeliyorum
Halime0638 Mrvsmt2502 ben rendeleyince belki cikmaz üstünde kalır diye düşündüğüm icin böyle yaptim yoksa bende rendelicektim direk rendeledim kaynar suya koydum erittim basta iyiydi ama durdukça biraz koyulasti bu yuzden su ekledim eger rendede kıyafet üstünde kalmıyor sa öyle devam edin bu eritme işi biraz zahmetli oldu bilsem bende rendelerdim
Matematisyen Hem deterjan hem leke çıkarıcı green clean baby aldım, 32.haftadayım yıkadım eşyalarını, oldukça güzel, ama zamlanmış:/