Sakin_anne12 Busra_civelek Canım 5 sen once ben özelde yaptım doğumumu. Gider gitmez açılman var dediler dogumhaneye aldılar o şeyle birşey verdiler bağırsakları çalıştırdi hemen attim olanlari. ki kahvaltı bile yapmamıştım normal ağrı sanip gitmiştim doktora. Kızım erkenciydi. Dogum esnasinda aglafim lutfen bırakın tuvaletim geliyor utanıyorum diye. Doktorumda sağolsun güler yüzüyle aferin kızım doğru ıkınıyorsun bebek geliyor dedi ve ben rahatlayınca bebeği gördüm hamdolsun çok çok güzeldi;))
yarenaygk34 Ben zaten 12 saat sancı çektim canım beslenmedim serum takıldı sadece o yüzden bana lavman yapmadılar ama çevreden duyduğum soruyorlar en son ne zaman bir şey yedim tuvalete gittin mi vs ona göre lavman yapılıyor
219Eyll Busra_civelek genelde lavman yapılıp bağırsaklar temizleniyo ama biraz önce bir video izledim kadın doğum anında büyük tuvaletini yapmış çocuğun çenesi üstü başı hep pislikti temizliyolardı😣 inşallah kimsenin başına gelmez ama bilinçli yapılan bişey değil sonuçta .ebeler felan alışkın oldukları için huylanmıyolarmış .
Failknr Busra_civelek ya büyük tuvaletimiz gelse ne olucak zaten normalleşmiştir doktorlar üöin bu:) orayı görüyorlar zaten :)