Minigin_annesi0 Kızlar hemen hemen her gittiğimizde kan veriyoruz. Doktorlara bi kaç kez söyledim sonuçlarıma bakılmadı diye bakmadılar bazılarında da sonuç sayfası açılmıyo dediler bi problem olur mu? Kan ve idrar sonuçlarıma çoğu kez bakılmadı
lunam Minigin_annesi0 bakmıyorlarsa neden yaptırıyorlar ki. Benim doktorum her seferinde sonuçlarımı inceleyip hastanenin kendi sistemine kaydediyor.
Defne2018 Minigin_annesi0 Bende de kan almıyolar her gittigimde devlet özenmiyo al ver gönder gitsin dpgru düzgün ilgilenen olmuyo
Lulemom Minigin_annesi0 kaç aylık. Bizde sadece 15. Gün kan aldılar. Şuan 3.5 aylık. Kan istemedi hiç. Özele gidiyoruz 🙄 bakmak mı gerekiyo her kontrolde
Minigin_annesi0 lunam bilmiyorum ya kaç kere söylememe rağmen bakmadılar kendileri de biliyo her zaman kan alıyorlar demeden bakmaları lazım 🤷🏻♀️
Minigin_annesi0 bsrakaradayi devlete gittiğim için sürekli aynı doktora gidemiyorum diğerleri de zaten umursamıyor sağolsun
lunam Minigin_annesi0 siz görüyor musunuz bari sonuçları? en azından referans dışı değer olursa doktora gittiğinizde siz belirtin.
Aneebebek Lulemom ayda bir gel dedi özelde ki doktorum ve her ay kan verilmeli ki değerlere bakılsın kullandığımız vitaminler eksik kalıyor mu tam geliyor mu ya da bir sıkıntı var mı diye Sadece gebelikte yapılan birkaç testler var her ay onlari istiyor sağlık ocağında ücretsiz kan ve idrar tahlili yaptırıyorum. Ve sonuçları doktoruma gosteriyorum böyle :)
Minigin_annesi0 lunam Aynen e nabızdan bakıyorum doktorun bakmadıklarını sağlık ocağına diyorum aile hekimim bakıyor
Minigin_annesi0 okuyor İkili ve üçlü tarama olmak üzere her seferinde verdim sadece bi kere istemediler gerek duymamış olabilirler kan değerlerim falan baya düşük benim
3mlek2bebkannesi Minigin_annesi0 ben hem perinatoloji hem nefrolojide takip oluyorum bi hafta geçse kan tahlilin üzerinden kadın doğmcu yenisini istiyo neden ihmal ediyorlar sizinkini bence her seferinde siz sorun sonuçlarım nasıl diye
Tubcg Sağlık ocağından ebe arıyo takip için 19.haftadayım kan testini tekrarlayalım dedi Daha önce yeni öğrendiğimde başlarda yapmışlardı. Ayrıca tansiyon ölçtü, bi cihazla bebeğin kalp atışını dinledi. Ve Tetanoz aşısının ilk dozunu vurdular.
Piraye2021 Minigin_annesi0 hastanenin adını internete yaz tahlil sonuçları olarrak tc gir öyle görülüyor benimki de baştan savma söylüyor hızlı göz atıp eve gelince bakıyorum
Petula Minigin_annesi0 bakmayacaklari tahlili neden istitorlar birde surekli neden kan veriyosunuz ben vermiyorum vermedimde her zaman 37 ci haftadayim