mehmel54 Guneyinannesi1 amann duyma kapa kulaklarını böyle söyleyenlere sen çocuk doğuracaksın sonuçta göbek kalmış kalmamış önemli değil ki onu görmez bile insan
Petyynut Guneyinannesi1 22 kasımda sezaryen doğum yaptım inanın öyle abartılı bir göbek kalmadı ki şu an yediklerime hareketime dikkat edemiyorum eminim dikkat etsem dümdüz olurdu ama gayet eski pant giriyorum bakmayın millete çok biliyor herkes
Yunusemreninannesi Guneyinannesi1 kişiden kişiye değişir arkadasimda sezeryan olduyor 2ciye oldu düm düz göbeği zaten zayıf biriydi bende hamilelikte değilde kendi kilodan dolayı kaldı yani bence hiç alakası yok her türlü insan 40 gün lohusalikta içindeki pisliği atıyor
Asyaveannesi36 Guneyinannesi1 saçmalık bence arkadaşım sezeryan oldu dümdüz karnı insanlar gereksiz konuşmayı ne çok seviyor 🤦🏻♀️ Aldırma sen canım
Suzanne Valla görümcem iki sezaryen geçirdi sıfır göbekle hayatına devam ediyor doğumdan sonra korse takmış bende takmayı düşünüyorum
Ysa Ya illa kalıyor ama spor diyet ile bence oda gidiyor en kötü yanı sadece oraya çamaşır lastiği pijama kesim yeri rahatsız ediyor geçmiyormuşda
Ceyduygu Guneyinannesi1 Hiç alakası yok arkadaşım dört tane sezeryan oldu dümdüz göbeği ben ilk oğlumu normal doğurdum azda olsa göbeğim kaldı
alparslanin_annesi Guneyinannesi1 tatlım evet bırakıyor ama korse takarsan kalmıyor sezeryanlar biraz daha zorlanıyor ama iyiki takmışım diyorlar ablamda da aynı oldu zayifladiginda karnı dümdüz oluyor ha kalsa da napalım canımız saolsun takma bu lafları
3mlek2bebkannesi alparslanin_annesi Korse hangi modelden kullandı acaba ben baktım biraz netten ama model çok kafam karıştı
Ceyduygu Guneyinannesi1 Bende sezeryan olucam bu doğumda zorunlu. Hiç göbeği düşünmüyorum canımı düşünüyorum 😂
Archhmomm Guneyinannesi1 7.5 ay oldu sezeryan ile dogum yapalı ve 3. Aydan itibaren normal eski sıfır göbek halime geri döndüm . Korse kullanıp süt yapsın adı altında gereksiz fazla beslenmedim ayrıca hafif spor yapmaya da 2. Ayda basladım .
elfmoom Guneyinannesi1 sezaryen değil, ay ben emziriyorum çok yemem lazım deyip yemekleri götürürseek ve ay çocuk zaten yoruyor spor yapamam deyip yaşantımıza miskince devam edersekk göbeğimiz gitmeez. buna sezaryen değil bizim miskinliğimiz sebep olur. 🤭