Crocusdove Arkadaşlar merhaba. Şu an 18 haftalık hamileyim. Devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrason için randevu bulmak mucize. Ankara’da tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı biryer var mı?
Nazlimom Crocusdove ben yarın Dr. Sinan Tan’a gideceğim 500tl ücreti araştıklarımın genel fiyatıda hep 500 civarı
Esrabozkurtt Crocusdove sanırım bu detaylı ultrason fiyatları pek uygun değil ben hastanemde 600 liraya yaptırmamıştım A Life Mustafa Kürşat Baysal yapmıştı çok memnun kaldım yinede bulunsun aklınızda
Jeatimo Crocusdove ben etlikte yaptırdım ama ne yaptırmak 😂 9.11de ultrasona girdim 9.12 de çıktım 😂😂😂😂 dalga geçti resmen benimle tamam yaşıyor yeter dedi bıraktı balgatta Gulhiz Karataş’ın kliniğine gittim 500 liraydi 4 ay önce şimdi güncel fiyat mi bilmiyorum çok memnun kaldım 45 dk baktık.
Ceylin680 Crocusdove eğer 20 .haftada Zübeyde hanıma gidersen sana detayli için yazı verir .sende detayli bakan doktorun sekreterinden uygun güne randevu nu alır .24.haftaya kadar yaptırmış olursun.ücret almıyorlar.5 DKK bakıyorlar.kagida baktıkları organları çıktı olarak sana veriyorlar.