Nzr06 Anneler 28+1 im kan uyuşmazlığı için gittim acilden giriş yaptm bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş haftasına göre küçük gözükmüş kilosu da 965 grm denildi sizce kilosu iyi değilmi 30 lu haftalardan sonra alınıyor kilo bebekte öyle biliom
Onner Nzr06 ben iki haftaya kadar bebek gelişim geriliği normal diye biliyorum. Haftasını daha sonra büyüdükçe yakalar sıkıntı etmeyin kendinize dikkat edin
Handan_65 Nzr06 Doktor kağan kocatepe var youtubede bende hafta hafta acıp dinliyorum 2 haftada problem yok demişti Kontrollerim artıl ayda 1 oldugu için ordan acıp dinliyorum bnde
Sevimylcn Nzr06 banada 2 hafta geriden geliyo dedi şuan bende 28 haftalığım , geçen hafta gittim 800 gr di bebek bende kafama takiyorum inşallah kilo alırlar
Hasmeftun Nzr06 bende kontorle gittigimde 4 5 gun geride dedi fakat döllenme ile de alakalı bir durum olabilirmis
seddkilic05 Bugün aynı şeyi doktorum dedi post açmıştım bunla ilgili 2 haftaya kadar normal üstü gelişim geriliği dedi
Nzr06 Sevimylcn inşallah canım ya 2 hafta sonraya kontrol verdiler o zmn bakicaklar birde dün acilde öğrendim ben geride geldiğini
Sevimylcn Nzr06 Banada iki hafta sonraya kontrol verdi yarın gitcem bakalım hayırlısı inşallah kilo almıştır bebislerimiz
Nzr06 Hasmeftun bana son adet tarihinden eminmisin dedilerde eminim dedim bakalım inşallah 15 gün sonraya düzelir bol bol meyve sebze tüketmeye başladm
Banuka Nzr06 bence normal benimki o haftada 35 cm 1180 gramdı.Hiç tedirgin olmayın sonradan alır kilo zaten genetik bir şey.Bide cinsiyeti nedir erkek bebeklerde daha fazla yağ dokusu olduğundan daha kilolu oluyorlar
Sblut23 Nzr06 ben 28 haftalık gittiğim de 888 gramdı doktorum normal demişti canım 32 gittim 2 kilo olmuştu şimdi 35 haftalık oldum pazartesi bakalım kaç kilo almış. Biz de de kan uyuşmazlığı vardı
Nzr06 Sblut23 maşallah size az kalmış sizin sağlıkla alın inşallah evladınızı kuxağınıza dün vurdum iğneyi acilde kan uyuşmazlığı için