ikincim253 arkadaşlar kasım 11 de olan indirim ne zaman olur trentyolda . geçen ay hep kaçırdı alacağım şeylerde baya indirim olmuştu ama para yoktu 😄 şimdi bekliyorum da yıl sonu indirimi olur mu
zeytinkiz ikincim253 Aralık 20 den sonra keisn olur yılbası indirimi yıllardır trendyolcuyum 🤭 6 senedir belkı.
2melkannesii ikincim253 1-2 hafta sonra küçük çaplı kampanya varmış ama satıcılar katılım sağlar mı indrim baya olur mu bilmiyorum ☺️
ikincim253 misirveannesi yoo baya baya oynuyor ya bebek arabası 940 a kadar düşmüştü şuan 1300 aynı şekilde bebem bezi seti 78 tl idi şuan 160 daha baya şeyi uyguna aldığım da oldu indirimden
elaweannesi misirveannesi canım ben bebek arabamı trendyoldan 890₺ ye aldım şaka gibi trawel sistem baby2go mummy mor renk şu an her yerde 1600₺ 1700₺ arası
elaweannesi misirveannesi bebek odamda aynı şekil 1971₺ ye aldım her şey içinde şu an 2673₺ yani bulmaya denk gelmeye bağlı bazen😇
ikincim253 elaweannesi ooo çok iyiye almışsınız gerçekten, bende bekliyorım bakalım inşallah şansıma düşer de alırım
annembabam Kompedan yılın indirimini yapmış 👀👋🏻👋🏻Emzirme atletleri - sütyenleri , sütyenler , korseler muazzam indirimde . 20 21 lira . Kompedan kalitesinden şaşmayanlar icin haber ediyorum . 🌸
annembabam https://www.ciceksepeti.com/yenidogan-muslin-bebek-battaniyesi-kuslu-ekru-95-x-95-cm-kcm99904201 çiçek sepeti breeze satıcısının 95*95 müslin bebek battaniyeleri kargo olmaksızın 15 lira 🥳ihtiyacı olan annelerimize duyurulur .
Nisan4523 ikincim253 Trendyol 27 Aralıkta yılbaşı indirimi yapacak diye okudum bir yerde ama ne kadar doğrudur bilemem