Hasmeftun Cok kotu oluyorum ilactq kullandım geçici olarak durdu ama suan cok kotuyum ne yapalirim????
portakalcicegii Hasmeftun enfeksiyon vardır büyük ihtimalle. Doktora görünün . Mecbur yine ilaç kullanabilirsiniz. Bol bol su için. Arada limonlu su içebilirsiniz
Sevgiliiiii Hasmeftun bende ayniyim 30 haftaligim dokrorum enfeksiyon oldugunu soyledi monorol tek içimlik ilac verdi ama tam gecmis değil
Mom545441 Hasmeftun bende oldu idrar yolu enfeksiyonu bu idrara çıksakta hala var hissi yanma karında ağrı çok çektim doktor uroday yazdı antibiyotikle geçti çok şükür temizledi ama siz doktor kontrolünde kullanın idrar tahlili verin
Hasmeftun Damlasu_23 en son gittigimde enfeksiyon yok denecek kadar az ilac kullanmana gerek yok bol su ic dedi ama su içemiyorum bulantilarim cok var
Sukranndemirall Hasmeftun 29 haftalık hamileyim sürekli idrarda yanma sızı yaşadım. elma sirkesiyle suyu yarı yarıya ayarlayın idrara her çıktığınızdan sonra orayı yıkayın hic zararını görmedim ilaçlardan daha faydalı
Hasmeftun portakalcicegii hic yasamadim daha önce tuvalete gitmeye korkuyrm afedersinz canim cok yaniyor 😅🙈
portakalcicegii Hasmeftun öyle oluyor kuzum ama mecbur bol bol su içerek atlatıcaksın. İnan bana bayağı faydası oluyor. İdrara sık çıkınca oradaki bakterilerin ilerlemesini önlüyorsun bir nevi savaş gibi 😂
Hasmeftun Sevgiliiiii benim de ayni sirekli su ile bolgeyi temizleyin diyen bi arkadas var onu deniycem sizde deneyin
Ssmom Bende antbyotke başladım Suprax içiyorum geçmedi iki gün çok ağrım oldu. Sıcak tut ayaklarını sürekli kuru tut o bölgeyi, içtiğin suları kaynatıp soğutup öyle iç sularda da bazen bakteri olablyor.