stor9876 Kızlar selam, fazlasıyla diyete uygun bir kahvaltı yaptım tokluk şekerim 130 çıktı arkasından farklı parmaktan tekrar denedim çünkü genelde 130u hiç görmüyodum 2 dk sonraki ölçüm 110 çıktı neden kaynaklanabilir sizce hangi ölçümü baz almalıyım?
kucukhobby-11 stor9876 kahvaltıdan 1 saat sonra ölçerseniz doğru sonuç alırsınız. Birbiri ardına ölçtüğünüz denemelerin hepsinde bi sonraki düşük çıkar ☺️
gldn065807 stor9876 az önce bir bayan daha sormuştu sadece bir kere ölç herzaman ilk ölçüm doğrudur devamlı arka arkaya ölçme
neslican0644 stor9876 ard arda ölçülmez. Yamekten önce, yemekten 1 saat sonra,yemekten 2 saat sonra olarak ölçülür. Bu ölçtüğübüzde de ilk yaptığınızı baz alın
Filiz1 stor9876 benimde şekerim vardı başlarda diyet yaptım 2-3 hafta sonra diyeti bıraktım ve hiç şekerimi evde ölcmedim gecen hafta kontrolüm vardı doktor kızdı 1 hafta boyunca ölç gel dedi biz şekerinin ne durumda olduğunu bilmiyoruz ölc gel ki bişey olursa nasıl müdahale edebileceğimizi bilelim 36 haftalık olucam şekerimi ölcüyorum evde normal cıkıyorlar sorum şu olacak sabah ac karınla ölcülüyo ya öglen ve aksamda mı ac karınla ölcülüyo yoksa öğlen ile aksam sadece 1.saat tok 2.saat tokla mı ölcülüyo
_ipekkkkk kucukhobby-11 ay benim bir sonrakiler yüksek çıktı anlamadm 🙃 demikten beri oturdum onu düşünüyorum kaç dkdır 🤦 1 ölçüm: 168 2 ölçüm: 198 3 ölçüm : 174 Dk yok arada ard arda hemen ölçüm
stor9876 kucukhobby-11 1.saat tokluk 130 nasıl sizce genelde hep 100-110 çıkardı bu sbahta aynı şeyleri yedim ama 130 çıktı
kucukhobby-11 _ipekkkkk benim söylediğim birbiri ardına düşük çıkması arada süre olanlar. Her zaman ilk ölçtüğünüzü doğru sayacaksınız.
_ipekkkkk kucukhobby-11 Teşekkürler 🌸 sürekli yüksek diyete ve insüline rağmen O yüzden cihazda bozuk olabilir dendi peki cihaz öneriniz varmı marka olarak?
Hakandeniz Filiz1 ben sabah uyandığımda aç karnına ilk ölçümü yapıyorum. kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçüm yapıyorum.ilk lokmayı aldığımda kronometre kuruyorum 1 saat sonra ölçüm yapıyorum.
oglumubeklerkeenn Filiz1 sabah aç ve 1.saat tokluk. Öğlen aç ve 1.saat tokluk. Akşam aç ve 1.saat tokluk. Son olarakta yatmadan önce ölçüyorum ben. Bana Bu şekilde ölçüm yapmam söylenmişti.
Mermaid-AA stor9876 parmağını deldiğinde ilk çıkan kanı silip tekrar kan çıkmasını sağla canım öyle ölç şekerini. 🌸
_ipekkkkk stor9876 LifeCheck Araştırdığım kadarıyla Accu check 🌸 On call plus 🌸 İyimiş birdaki eski forumlara baktım başka uygulumadan sordum falan Bakalm eşimin eczacı tanığı varmış oda ona soracak bakalm Sağlık ocağı şeker ölçüm cihazı yazıyor mu devlet veriyormuş galiba
_ipekkkkk stor9876 tabikiii nedemek 🌸 Bakalım esim sorsun unutmazssa inşallah çalışıyor bugünde bakalm nezaman sorar bilmiyorum ama sorduğu gibi yazarm size🌸🌸
_ipekkkkk stor9876 Eşimde sordu eczacı tanıdığa bizde LifeCheck satıyoruz dedi Her ölçüm bir tutmaz dedi olabiliyormuş böyle durumlar sürekli ölçüpde kendi psikolojisinide bozmasın dedi eczacı 🤷♀️ anlamadım içim rahat değil ama kullanmaya devam bakalım