Mervikooo K88_ tam olarak boyle bi agri bende de var fazla yuruyunce iyice kotulesiyo yarin doktora gittigimde sorcam ben de nesir bu diye
sulemete Çatı ağrısı, bacak krampları hafif ödem var bende şu an. İlk gebelikte hiç çatı ağrısı yaşamamıştım ama ne zormuş gerçekten
Mervikooo K88_ sordum bu agrilari benim oglan simdilik makat gelisiymis ondan kaynakli boyle hissetmis olabilirsin dedi. Ayni zamanda uzun sure hareketsizlik de etkiliymis
K88_ Canselyaren ayy dursun daha çok erken 🥺 bu doktorlar erken doğum riskini nereden anlıyorlar bana hiç muayenelerde öyle bir şey demiyor😂
K88_ Canselyaren ya bu hareket azlığı çokluğu konusu değişiyor kuşum bazen çok bazen az gün içinde bile değişiyormuş. Kendini dinlenmeye alıyormuş tüm gün yatıcan ki anca öyle anlayasın 🙄
Mercimekismom K88_ çok acıkıyorum azıcık iş yapsam kalçama kramp giriyor birde minnoşun hareketleri sanki biraz azaldı o da çok iş yaptığım zamanlarda ah birde mide yanması😂😂
Busra2013 K88_ 26+3 24 den berı var bu sıkayetım hareket duzensızlıgı klasık sorunum😂bırde bacak kalca agrısı sag taraf ustune basamıom
lunam Ben de ara ara sırt ağrısı oluyor, rahat oturamamışsam ya da uyuyamamışsam. Bir de sol kolumda uyuşma oluyor, onu hiç anlamadım 🙄