Deletedmom_1 Kızlar 22. Haftamda detaylıya gidicem. Ben hep böyle yüzü net tombik bebekler görüyorum instagramda falan acaba benimkide öyle görünürmü yoksa o gördüklerim haftası büyük olan bebeklermi benimki nasıl görünür çok merak ediyorum
Zehra9616 Deletedmom_1 cogu haftasi buyuk bebisler onlar cnm 25+5 haftadayim daha 760 gr ne akdar tombik olabilirki oyle dusun😂
bebeklendik Deletedmom_1 bir umut yüzünü görürüm diye 24. Haftamda girdim ama maalesef iki eliyle kapattı ve asla açmadı 😝 taaaa ki doğumdan bir gün öncesine kadar 😂 gördüm yüzünü ertesi gün doğuma gittim resmen 🤣
Suzan-mustafa55 Deletedmom_1 bende 22 haftada çektirdim benim görüntümde büyük tobikti galiba o ekran buyutuyor
Deletedmom_1 Zehra9616 ya evet o şekilde aklıma geldi ama renkli ultrasonu birtek detaylıda yapıyorlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum🤔 yani normal doktorlar normak ultrason cihazında renkli bakıyorlarmı
Deletedmom_1 nurunhayali 30lu haftalarda tekrarmı yapıyorlar detaylı yani renkli ultrason. Çünkü benim doktorumun baktığı hep siyah beyaz normal ultrason
EsengulC Deletedmom_1 renkli ultrason da yüzünü gösterirse görebilirsiniz ben yemi yaptırdım fotoğraf verdi doktor yüzünü çekip
Deletedmom_1 Suzan-mustafa55 işte bende onu düşündüm detaylı ultrason yani renkli birkere yapılıyor bebeklerin yüzü nasıl büyük olur diye dediğin gibi yakınlaştırıyorlarsa ondan olabilir 😅
Suzan-mustafa55 Zehra9616 var ama işi zorluyorlar geçen 2 ay uğraştım randovu almaya zor bela aldım ama o oraya yolluyor o oraya sinirlendim özele bayıldım 700 tl sonuna kadar hak ediyorlar vallahi aldıklarını devlet resmen adamı surunduruyor bakırköy sadi konuk cam sakura çekiyor renkli utrason guya
G-A-M-Z-E Deletedmom_1 20. Haftamda gittim yüzü azı gözü elleri atakları çok ney görüldü 460 gr olduğunu söylediler gayet net göçtürsün canım 🙏🏻🥰
Zehra9616 Suzan-mustafa55 ist bilmiyorum ama ankaradaki devletlerde yok olsada kullanmazlar zaten hep suriyeliler gidiyo bizden cok😂