Merveikratanem Bahar0102 maşallah canım benimde 27+6 haftada 1000 biri 1150 biri cinsiyetileri bellimi 😊
Brnr Merveikratanem 27 de benim 1200 ama kilolu oluyormuş doktor dikkat et dedi beslenmeme dikkat etmem gerekiyormuş
Goksennn Brnr Benim de 26+7 de 1173 gr dedi doktor, iki hafta önde beslenmene dikkat et dedi. Şekerim de sınırda çıkmıştı, dikkat ediyorum şimdi. İki hafta sonra kontrolüm var bakalım. Siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Merveikratanem Brnr benim 27+6 da biri 1000 diğeri 1150 kiloları iyi dedi senin ki tek çocuk 1200 pek kilolu değil bence normal kızımda benimde öyleydi 1 hafta önde giderdi 3.490 gram doğdu kızla erkek arası var yengemdw erkeğe hamile o bir hafta önce doğum yapti 3.900 gram
Brnr Goksennn şeker yüklemesi yaptırmadım ama son zamanlarda çok fazla hamur işi tükettim sanırım bebek de ondan kilo aldı
Brnr Merveikratanem benimki de kız önden gidiyormuş bizimki de bakalım bir sonrakinde ne diyecek doktor
Merveikratanem Brnr hayırlısı olsun canım kız bebek ilerden gitsede erkek bebek kız bebekten bir tık kilolu oluyor