Balcaa Merhabalar folik asidi bitirdikten sonra memnun kaldiginiz vitamin ilaci nedir cogunlukla duydugum ( imom, elenetal vb gibi )
zynpada Balcaa pregnavit kullanıyorum canım. İçerisinde tüm destekler var ayrıca bir de balık yağı var. Sabahları balık yağını akşamları da vitamini şeklinde kullanılıyor. Benim demir değerim düşük olduğu için ayrıca gyno ferro sanol başladı doktorum
Ozgebalc Balcaa imom omega kullanıyorum folik asit olarakta imom kullanmıştım ilk 3 aydan sonra omegasına geçiş yaptım memnunum
Saki07 Balcaa regenesis max içinde bütün değerler var ekstra hiç bir ilaç kullanmıyorum doktorunuza sorun tabiki
Evaa1 Merhaba kendim 25 haftada hala kullandığım için ımom diyorum bebeğe kilo gelişim bakımındanda çok iyi derecede etkilediğini duydum benim bebeğiminde boy kilo olarak 2 hafta önde yanlız bende bi tık kabız yaptı
Papatya-Kokusu Evaa1 multivitan mi bu içinde neler var benim vitaminim bittide bunu mu alsam diyorum ekstra bir hap kullanıyormusunuz bunla beraber
Evaa1 Papatya-Kokusu d vitamini kullanıyorum solgarın bide geceleri yatmadan magnezyum. Başka kullandığım vitamin yok. İçeriğinde de hatırladığım kadarı çinko demir selenyum b12 b6 gibi birçok multivitamin var sizde bi araştırın isterseniz fiyatıda en son 84tl ye almıştım geçen hafta
Evaa1 Papatya-Kokusu evet günde bir tane. Demir ilacı falan hiç kullanmadım ben başka arkadaşlarım şaşırıyodu :) doktoruma sorduğumda imom mun içinde olduğunu yeteceğini söylemişti gerçekten yetiyoda b12 düşüktü ilk aylar hepsi yükseldi tekrardan ben çok memnunum sanada öneririm ❤️