Nihan_35 Maalesef gebe değilim kizlar 🥺 hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 çıktı sonucum ana sağlığına gelip Dr a gösterdim bı 4 gün daha bekle gelmezse test yapalım dedi
Merve_0109 Nihan_35 Rqbbim hayırlısını nasip etsin canım vakti ve zamanı vardır muhahak Sende evlat kokusunu alırsın ❤️❤️❤️
MihrimahVeAnnesiii Meleknkkk Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman nasip eder canım bunda da bir hayır vardır diyelim
Trilece Allah’ım hayırlısıyla sagliklica gonlunuzdekini nasip etsin inşallah canım hiç ummadığın anda oluyor kendini üzme 💚🙏
bebegim42_ Nihan_35 hiç üzülme herşeyi rabbiöm en hayırlısını bilir allaha sığın vardır vakti saati rabbim büyük☺️
Merveacisu06 Nihan_35 benim son adet tarihim 1 insandı 9 nisanda lan verdim 2 çıkmıştı gebelik yok dediler rahim filmine girdim 12 sinde mayısın 18 inde galiba tekrar gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim 1 buçuk aylık hamileydim şimdi 35 haftalık olduk kuzum
Seda5885 Nihan_35 hiç üzülme herşeyin bir zamanı vardır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna emin ol🌸
Sabahnur0653 Canım bende kan verdikten sonra adet oldum kısmet değilmiş bidahaki ay ikimizde hamile kalırız inşallah 🙏🏼🌸 stres yaptığımızdan boyle oldu belkide Nihan_35