izmirlitazeanne Nihan_35 bu Tınaztepe neden böyle bişey yapmış ki neden çıkmamış. Heyecandan ne haldesinizdir kimm bilir biz bile çok heyecan yaptık☺️ Yazmadm ama takip ediyorum dünden beri. Umarım vardır
alparslanin_annesi Nihan_35 kız gözümü diktim seni bekliyorum okadar yorum okudum hala çıkmadı cikinca haber ver bana da inşallah Rabbım gönlüne göre verir ❤😊
Balin Gamzecem normalde pihtilasmaz o kan O kani koyduklari seyin icinde özel bir madde var pihtilasmamasi icin Sende kesin kani düsürmüstür kirmistir baska birsey olmustur😬
Merve_0109 Mehmetasaf55 Ayyy vallaha bende doğuracam Heycandan bir çıkmadı gitti nasıl bir özel hastenyse artık ayyy offf 😁😅
MihrimahVeAnnesiii Meleknkkk Hangi hastaneye gittiyseniz o hastanenin e-sonuc kısmından bakabilirsiniz
Meleknkkk MihrimahVeAnnesiii deniyorum sistem kullanıcısı uygun değil diyo kafayı yicm. E nabıza doktorun adı düşmüş ama sonuç düşmemiş.
MihrimahVeAnnesiii Nihan_35 Kizlar az önce eşimle özele gidip kan verdik Canım iyi ki özele gitmişsin 🤦🤦
Ipek1409 Bende 19 ekimde kimyasal gebelik geçirmiştim şimdi bekliyorum regl olmadım birazdan idrar testi yapıcam umarım çıkar 🙏
Hamisssss Eğer sonuç 5 ten yukarı olursa tekrar çalışıyorlarmış emin olmak için o yüzden uzun sürermiş benimde öyle olmuştu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
Gurbetcicegi Nihan_35 ayy in in bitmedi postun sonu 😂 hala çıkmadı mı kız çatladık burda 😂😂 benim 3 gün geçiyordu idrarda silikti kanda 111 çıkmıştı kuzum 🥲🤷🏻♀️ İnşallah şeninde vardır dualarımdasın 😍