Simgekocak 11+1 uyuyamıyorum kızlaaar sizlerde durum nasıl bide sabah kalkınca baş ağrısı ekleniyor ya
Zehra9616 Simgekocak bas agrin normal uzun bi sure seninle devam edicek uykuyuda dert etme oda yakin zamanda gelicek kafani daha kaldirtmicak😂
Seymanurrrr Simgekocak o bendede var daha 7 haftalığız cok erken basladı uykusuzluk yatmadan ılık Bi duş alıp deneyebilirsin ben öyle yapınca az da olsa uyuyorum
Feyzaveannesi Simgekocak O haftalarda kafamı kaldırmazdım ben. Ayağa kalktığımda başım dönerdi. O haftalar hakikaten zor. Biraz daha sabır ileriki haftalarda geçecek 🌸
Simgekocak Ay ilk çocukda asla böyle değildi vurup kafayı yatıyordu uyuyamayıp hemde günün koşuşturması yoruyor
Zehra9616 Simgekocak maalesef oyle bende yeni yeni seyler kesfediyorum bu hamileligimde duymadigim adetler ilaclaar icatlar 6 senenin cahilligi var ustumde 😂
Simgekocak Feyzaveannesi Ayy geçicek inşallah haftaya randevum var bakalım böyle devam ederse doktora söyleyeceğim uyumamakdan ziyada baş ağrısı beni bitiriyor bide sinüzit var iyice artıyor sanki
Songulsk @Simgekocak bende 11+3 4,5 gündür uyuyamıyorum ne gündüz ne de gece. Bu sabah baş ağrım başladı ve geçmek bilmiyor sabah 7 de gözümü açıyorum gece yarısı uyuyorum 🥺🥺
Feyzaveannesi Simgekocak Anlıyorum valla seni canım. Çok zor eskileri hatırladım içim karardı 😂. 2.dönemden sonra herşey çok güzel oluyor
Brvndkm Tek bende oluyor sanıyordum 8+2 im gece yarısı uyuyorum sonra uyanıyorum uyuyamıyorum yatağın içinde dönüp duruyorum belirtimde pek yok değişik bir hamilelik geçiriyorum rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin inş 🥺🤲🏻