oyoyley Kızlar 6+5 gün olduk.Aynı gün olanlarla konuşalım dertleşelim bilgi paylaşımı yapalım diye açıyorum belki arkadaşlıklar doğar🐣 umarım herkes sağlıklı bir gebelik ve doğum gerçekleştirir 🧚🏻♀️
Mslgnsrn oyoyley merhaba benimde son adet tarihim 17 Ekim ama adet düzensizliği olduğu için çarşamba günü keseyi gördük 5 haftalık defi 2 hafta snr kalp atışı için gidicem Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
gulin-35 oyoyley ah ah gecen sene bu tarıhte hamıle oldugumu ogrenmıstım suan bes aylık olduk bıle allh kucagınıza almayı nasıp etsın 😘
_elifmehmet_ oyoyley bizde sadece kese görundu haftaya kontrole çağirdi benim 3 tane boş gebeliğim var inşallah bu sefer mucizeyi yaşarız
oyoyley _elifmehmet_ benim de ilk gebeliğim boştu bu ikinci çok şükür tekrarını yaşamadık Allah sizede nasip etsin görür ve duyarsınız inşallah
oyoyley _elifmehmet_ yok hayır ama progestan ilacını önerdi vajinadan hiç bir sakıncası yok ağrın oldukça alabilirsin dedi düşük tehlikem yok kesede sorun vs yok ama önlem amaçlı alabilirsin dedi ben de almadım henüz
oyoyley avukatanne1 benim arada oluyor bence progestan 200 mg vajinadan fitil gibi alın doktor bana öyle önerdi ama siz yine doktorunuza danışın
_elifmehmet_ oyoyley bende önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum bakalım artık takdiri ilahi
avukatanne1 oyoyley dayanabildiğim kadar dayanıyorum. Ansızın saplanıyor bazen olur olmaz yerde o kötü