XelisaX Merhaba sevgili anneler, benim kızım 39+3’de dünyaya geldi 😇 Şimdi oğlumu bekliyorum 36+6 😇 Erkek çocuğu 40’dan sonra doğar diyorlar. Normal doğum yapmış erkek anneleri siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ortalaması nasıldı? 😇
teletabi XelisaX 38+2 de doğum yaptım oğluma canım. Onun cinsiyetle alakası yok. Bebişler ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor. Şimdi kız bebişe hamileyim bakalım kaçıncı haftada doğucak🙏🏻
Asudeprenses XelisaX 39+4 doğdu oğlusum, bence doğru değil, kız içinde 40 beklemez diyorlar ama 41 bile doğan var😀inşallah kızım okadar beklemez
Zehra9616 XelisaX erkek gec doguyo cogunlukla evet 42+3 de dogurdum ilkimi simdikinede bakicaz bakalim😂
deletedmom27371 XelisaX bende erkek bebişe hamileyim. Rabbim nasip ederse sezeryan düşünüyorum ama bir tanıdığım 41. haftasına kadar beklemiştim artık gelmeyince sezeryana aldılar mecburen. Ama benim kardeşim 41. Hafta da doğdu annemin normal doğumdu
Yenianneadayi2208 XelisaX Genellemeyi bilmiyorum ama ben 35+6da doğum yaptım..Arkadaşım 39. Haftada doğurdu , bir diğeri 41. Haftada 🤗 sizin bedeniniz , bebeğin pozisyonu gibi faktörler etkili sanırım