kizannesi_1004 Merhaba anneler 34+6yız. Park beşik aldık kurulumu basit tabi ama silinecek her yeri tabi kurulduktan sonra sizce ne zaman kurmalıyım toz vs olsun istemem
eminnee kizannesi_1004 Bende 34+6 oldum sepet beşiğimiz var haftaya kurucam tozlanmaması için bi çarşaf örterim üzerine sizde öyle yapabilirsiniz
kizannesi_1004 eminnee dimi konduramasam da artık zamanı geldi her bebek 40. Haftada gelecek diye bir sey yok sonuçta 😱😱
Aleyyo-09 kizannesi_1004 ben daha 15 haftalığım park beşiği kurdum içine eşyalarını koydum hahahaha 🙈🙈 çok sabırsızım sanırımmm😊❤️🙈
kizannesi_1004 Aleyyo-09 inanın ben de sabirsizim ama evim aşırı çabuk tozlanıyor o yüzden sabredebildiğim kadar ediyorum 😂
babynil @kizannesi_1004 33deyim sepet besigini kurduk yikadik bugunde utuleyip yerlestircem. Ne zaman gelcekleri belli olmuo kurmak lazm ne kadar toz olabilir ki
babynil @kizannesi_1004 benm yatak odamda oyle ya toz aliorm isim bitti diorum arkami donuorm yine toz 🤦🏻♀️ Ben cocuk odasi yapcagim yere koydum erken dogum riskimiz de var bizim de. Ama ustune bi sey ortebilirsiniz
Aleyyo-09 Buket_dadas anneannem hediye aldı alınacak illaki dedik aldık erkenden vallahi 🙈 önümüzdeki ay da oda takımını alıcaz nasipse duramıyorum yerimde 😂😂😂
haticeks Ay bizde bir hevesle kurduk kolay mı zor mu diye geri bozmaya da üşendik öyle odanın ortasında kalakaldı daha 31. Haftadayız bekliyoruz bakim
Gamze_yildirim 33+5 deyim dün gece kıyafetlerini de yıkadım beşiğini de kurduk eşimle beraber sepet beşik ama kurması bile yorucu oldu gibi ağrıların ne zaman gelicegi belli olmuyor hazır dursun üstünde çarşaf örtülü toz kapmasin diye