Yenianne2222 Kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Yarın 30 haftalık olucaz en son 27 de gitmiştim doktora da sormadım ne zaman geleyim diye nst falan kaçıncı haftada başlıyordu
bsrakaradayi Yenianne2222 canım doktora göre değişiyor ya benim doktorum 36. Hafta bitmek üzere artık her hafta gel her hafta alttan muayene ve nst olacaksın dedi. Kimisi nst ye 32 de alıyor her hafta gel diyor. Eğer riskli gebelik değilse sonlara doğru çağırıyor her hafta
Lulemom Yenianne2222 nst doktora göre değişiyor sanırım. ben bi tek doğumdan 2 gün önce kontrole girdiğimde girdim 39. Haftamda. Doktorum hareketlerinden eminden ağrın falan yoksa önemi yok nst nin dedi. Bende hep emindim hareketlerden o yüzden girmedim
Ozlem2904 Yenianne2222 30.haftada gtmistim 33de cagirdi, 33den sonrada 35de cagirdi. 33de gttigimde nst ye girdim
cerenmina Yenianne2222 ben 4 haftada bir gidiyordum gecen hafta acile gidince işler bir tık değişti. 32. Haftam pazartesi günü bakalim o zaman kesin der ne zaman geleceğimi
Yenianne2222 bsrakaradayi internetten de baktım 36 dam sonra her hafta yazıyor. Şimdi 2 haftada bir diyor da. 2. Gebeliğim ama Normalde nasıl oluyordu unuttuk doktor da söylemeyince kontrol zamanını ☺️
_yagmurcuum_ 36 da nstye başladık nst ile beraber haftada 2 gün çağırmaya başladı pazartesi de doğum var inşallah 😍😊