Sukila Kızlar adetime 4 gün var adete 1 hafta kala canım çok çok tatlı isterdi, etrafta tatlı ne varsa lömp diye mideye indirirdim. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama bu ay canım hiç tatlı istemedi. Sizde neler oldu yazar mısınız? :)
Lavantakokusu Sukila bende adet olacağım gibi kasık ağrısı dışında gaz ve uyku hali vardı sadece, adete 1 gün kala idrarda öğrendim aynı gün kan verdim kesin pozitifti
Nobblle Sukila koku hassasiyetim oluştu ve gün içerisinde çok ağırlık basıyordu ama ben hiç hamilelik olarak düşünmedim hatta koku hassasiyetinde eşim çok hassas her kokuda dalga geçiyordum senin gibi olmaya başladım herşeyin kokusunu alıyorum körle yatan şaşı kalkar diyerek sonra bi tanıdığım instadan paylaşım yapmış hamile yarın cinsiyeti öğreneceğiz diye kendimce kızı olacak dedim kızı olacağını paylaşınca bende hamileyim erkeğim olacak dedim ama test yapmadım sonra ay sonu adet zamanımda adetimden bir gün önce koyu renkte bir akıntı gelmişti ve bende adet belirtisi olarak öyle bir akıntı vs olmadı hatta o ara Demir hapı kullanıyordum ona yordum doktor demişti koyu siyah renkte akıntı vs gelebilir diye ama ertesi gün yola çıkacağımız için test yaptım ne olur ne olmaz diye ürkerek iki kere test yaptığımda sonuç alamamıştım vazgeçmiştim test olumlu çıkınca hemen doktora gittik testler bazen şaşırtabiliyor diye doktor baktı yumurtlama var anca kan tahlili ile anlaşılır dedi tahlil yaptı biz yoldayken hastaneyi arayıp sonucu öğrendik benim hamilelik belirtilerim ve sürecim böyle oldu
Havva-42 Sukila benim göğüsümün rengi değişti hamile oldgmu ordan anladım bide ben hamile iken adet gördüm kahverengi lekem 4,5 gün sürdü
Selma61 Suzitosuzi Seraykrblt ayy sağlıkla alın kucağınıza insllh benim ilk dogumum 4cm açılmaya gittim 6saat suni sancı yedim mahvoldum suni sanci çok zor birşey şuan 2ciye hamileyim insllh bu kolay olur die dua ediyorum📿💞🤲
Lavantakokusu Sukila hayır o ay beklenti içinde değildim adet olacağım sanıp sıcak su torbası falan koyuyordum hatta karnıma, bi baktım ki hamileyim 😌
Fatmamuduk Sukila Benim adetim hep düzensizdir polikistik over kistim var da geç döllenme o yüzden günüm yoktu 😌
Sukila Nobblle ne güzel bir süreç olmuş şansı bahtı açık olsun bebişinizin 🥰 benim reglme 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım negatif sonuç çıktı çok mu erken davrandığim için yoksa olsa silik çizgi bile çıkmaz mıydı acaba
Nobblle Sukila regl süreci için birşey diyemiyorum ben en son 30 temmuzda oldum balayındaydık hatta 11 ağustosta doktora gitmiştim normal bir rahatsızlığım için o zaman bana yumurtalama dönemindesin dedi en son gittiğimizde bana 12 yada 13 ağustosta hamile kalmışsın dedi test konusunda İnan bilmiyorum bende hamileyken yapmıştım ama bilmediğim için sonuç vermedi şahsen ben bira içiyordum öyle sonra yapmıştım iki kere test belki ondan sonuç vermedi en etkili sonuç bence sağlık ocağına gidip test yaptırabilirsin emin olmak istiyorsan tam olarak hayırlısı olsun inşallah hakkında güzel bir sonuç alırsın 🥰
Havva-42 Sukila herkeste farklı şeyler oluyor ama ben 5 haftalıkkken kan testi yaptırdım ama bilerek yaptırmamıştım 1,2 hafta adet oldgm için ama hemen rengi koyulaştı