merveyalcinkaya Sara_N şuan bende kullanıyorum güreşçiler gibi olduk her gece kocam dioki kırkpınaramı hazırlanıosun yoksa uyumayamı 😂😂😂
Erbe M06 valla çevremden gördüğüm kadarıyla şuan bende sadece kantaron yağı kullaniom dierleri sadece para tuzağı bı işe yaradığını görmedim etrafta kullananlardan herkesten kantaron yagininduydum gerçeğini bul kullan mis gibi hem gayet doğal
Arizellam28 M06 Bana dokdorum (Johnsons Baby) yagini onerdi kremini ve yagini kullaniyorum 31+4 oldum shukurler olsun bi chatlagim bile yok😍🥰
sennaaylmz M06 Ben badger ve bioil kullandım ikisini birlikte. 37. Haftada doğum yaptım. Genetik olarak ailemdeki herkeste çatlak var diyebilirim. Erken dogurdugum için mi bilmiyorum ama hiç catlamadim.
Deryy M06 merhabalar ben bio oil kullandım ilk hamileliğimde şuan ikinciye hamileyim yine onu kullanıyorum çatlağım olmadı çok şükür bide hep diorum göğüsten kalça altına kadr sürün göğüste çok büyüyo malum doğumdan snra en azından bi 40 gün dha devam edin ilk doğum kiloları giderkende bence lazım
Deryy Nilufar_1996 bi haftası yok aslında ama tabi ama ilk haftalardan başlayıp hep nemli tutmak önemli üstelik mevsim şuan kış insan ekstra neme ihtiyqç duyuyo Ben bio oil kullanıyorum eczanelerde trendyolda fln bulabilirsin Bi arkdşmda dikkat etmemişti göbeği kaşımış bide kıpkırmıZı damar olmştu hep psikolojik olarakta insanı kötü etkiliyo bence mutlaka kullanın
Deryy Sweet_mom bende bio oil kullandım sıfır çatlak Hergün duş alırım duştan sonra sürerim hemen giyinmem kurumasınıda beklerim mutlaka 2.hamileliğim yine ona devam ediorum kaşıntı olyo tatlı tatlı ilk defa buna lieracda eklemeyi düşünüyorum Ama genetiğinde önemi büyük tabi 👍
Deryy papatya-123 yinede kullan nolur nolmaz bi arkadşım doğum esnasında mı çatlamış nolmuş doğumdan snra çatlağım oldu der hep
Hilemersoy M06 Dalin Bebek yağı pahalı kremlerle hiç gerek yok çok işe yarıyor benim yengem de kullandı eltimde kullandı onların tavsiyesi üzerine şuan bende kullanıyorum ve memnunum
Fkurt yas37 doktorunuza sordunuz mu ben internetten bakıyorum ama gebelere pek önerilmiyor diyo sizde bi etkisi oldu mu??
yas37 Fkurt içmediğim için bir sıkıntı yok. İçmeyi önermiyorlar. Doktorum da önceden kullandığım oksaparın izlerini bir gecede yok ettiğini görünce kullan tabi dedi. Çok şükür iğneyi bıraktım detaylı ultrasondan sonra ama nemlendirme ve çatlak önleme için kullanıyorum her akşam hala kantaron yağını 🤗
iki_bal_annesi58 M06 biraz önce instagram da Büşra yildizsal hesabında gördüm farmasinin aynı safa kremi varmış kutusu beyaz keremin rengi sari kullananlar çok memnun kalmış hiç çatlağı bile olmamış
lunam iki_bal_annesi58 ben de onu kullanıyorum, çok iyi nemlendiriyor. 25.haftamdayım 1 kutu bitirdim bile 🙊
Brrn34 M06 vazelin , zeytin yağı , bebeyağı bir tanene çatlağım olmadı bunlardan istediğini kullana bilirsin ama vazelinin etkisi çok daha fazla
Aylindirgen M06 merhabalar ilk aylar badem yağını kullandım ama midem çok bulandığı ve aşırı derecede tüylenme olduğu için hindistan cevizi yağını kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Gece sürüp sabah uyandığımda sürdüğüm yerler hâlâ yumuşacık oluyor. ☺️