Merve_0109 Hicran23 benimde suyum geliyor galiba bende hiç anlamadım 39 haftalığım ve su Nasıl olur ne sıklıkla gelir hiç bir tecrübem yok 🤷
Hicran23 aslann_annesi 😂😂görümcem yanıma gelmişti o evde evi o toplar 😂sıcak bir duş aldım şimdi sancılarım çok sık değil 10 15 dk bir geliyorlar suyunda gelmedi sadece nisanim geldi sancimi evde çekmek istiyorum görümcem de bekar oda anlamaz dus aldım yatağa girdim bakalım bekliycm birz
Hicran23 Allah herkesin yardımcısı olsun benimde çok dua edin bana bebeğimi sağ salim kucagima alayım 🤲
Elif1608 Ayyy bende 39+4 oldum🧿 belimde ki ağrı normal ama çok kasılmam oluyo, sanki her an doğurucam halbuki sizinkiler kadar belirti de yok😂 hem heyecandan hem korkudan doğuramam heralde😂😂
Hicran23 Elif1608 sağ salim kucağınıza alırsınız sizde inşallah bel ağrım yok bnim çok yasamdim ara ara sancı giriyor okdr birde nisanim geldi o başka birşey yok henüz bekliyorum
Kelebekbusra Hicran23 hadi hayırlısı olsun ınsAllah saglıcakla olun ıkınızde , kucagınıza alıp saglıkla buyutun ınsAllah doğum anında bızlee aklına gelmeyebılırız ama tüm gebelerı dusunursen cok sevınırım dualarımız senınle saglıklı olun cok guzel gecsın acısız ama huzur ile olun 🥰🥰
Hicran23 Kelebekbusra inşallah canım Rabbim herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı sorunsuz bı gebelik geçirmeyi ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Hicran23 Kızlar hastaneye geldim şimdi 3 4 c cm acikligim var ztn 41 haftaligim yatırdılar bni nolur dua edin
Hicran23 Birsen2906 kendi sancimla geldim sancılarım yeterszdi sinide verdiler bebeğim yukardaydi çok zorlandım