hlalclk- Kızlarrrrrrrrrrrrr bugün sezeryan günü aldikkkkkkkkk 😂 10 Aralık da geliyor yaramazım 👼🌸 Siz aldınız mı tarih bu arada 37+2 şuan ultsron da 38 çıktı 👼
hlalclk- Melikemreclk hayırlısı bnde çok istiyordum ama çatım çok dar olduğundan dolayı yapmazsın imkansız dedi doktor 😏
Melikemreclk hlalclk- benim bebek kafası iki hafta ilerdeydi doktor bana ilklerde sezaryen gibi gözüküyor dedi sonra nst te üç kere sancı çıktı ve açılma pazartesi gidicem bakalım o zamana sancı gelmezse normal de benim 4 Aralık doğum takvime göre
hlalclk- Melikemreclk hım hakkınızda hayırlısı kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 👼🌼 Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 kız mı erkek mi senin
hlalclk- Eymen_Enis_Ser sen bilgili sin abla o zaman biraz bilgi verir misiniz bize nasıl oluyor bu sezeryan ağrı çok mu oluyor ayağa ya kalkamaSak 😱
Eymen_Enis_Ser hlalclk- stresli olman normal 🤗bende ikinci sezeryanı olacağım cumartesi günü korkuyorum 🤷♀️🤦♀️
hlalclk- Kerem_mom benim de ultrason da 38 çıktı 😂 demek aynı gün ayyyy çok güzellik 🌼 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 cümlemize 🤲🏻