Ozgeliko kahvesever__ ilk 5 dakika hayali çizgi oluştu çıplak gözle gorulucek kadar, henüz adetime 7 gün kala yaptım durdukça yavaş yavaş koyulasmaya başlıyor. İnşallah pozitiftir😢🙏💜
Melamela Ozgeliko bende böyle öğrendim hemen kan ver bence çok erkendir büyük ihtimalle ama beta hcg ne baktır sadece tavsiye 👋🏻😊
Anna-Karenina Baya silik ama gordum 😍 sabah ilk idrarla tekrar yapin bence yada yarin hemen bi kan verin saglik ocaginda 🧿
Ozgeliko Anna-Karenina Evet çünkü adetime 7 gün kala ve ilk idrarla yapmadım çok silik bir çizgi gördüm,2 gün daha bekleyip ilk idrar ile yapicam tekrardan 4 gün kalmış olucak 🤩🤩 lütfen dualarınızda bana da yer verin🙏💜 çok teşekkür ederim
Melisa_kznsl Şimdi mi yaptınız genelde sabah ilk idrarla yapın derler bende ona göre yapıyım diyorum 😊
Ozgeliko Melisa_kznsl Oglen 3 gibi yaptım ama ilk idrar değildi,2 gün sonra adetime 4 gün kalmış olucak ilk idrar ile yapicam daha net sonuç veriyor ilk idrar 💜🙏
Anna-Karenina Ozgeliko dualarim seninle sende bana dua et canim bende tedt icin gun doldurmaya calisiyorum 😅
Melisa_kznsl Ozgeliko ben gördüm çizgiyi inşallah en yakın zamanda kan testinde de hayırlı sonuçlar alırsınız 🌸
Ozgeliko Melamela Sali ve perşembe günleri sadece kan alıyor saglik ocağı o yüzden haftaya kadar beklicem mecburen inşallah adet olmazsam 🤩🙏
Melamela Ozgeliko özellerde yaptırabilirsin beklemek istemezsen 30 tl 70 tl arası değişiyor yine sen bikirsin tabi 😊