Bebekisi Kızlar 20 haftalık hamileyim çok affedersiniz neredeyse 2-3 gündür lavaboya çıkamıyorum siz kabızlık için neler yapıyorsunuz ? Süt içiyorum ama faydası olmadı.. Kabızlık mide yanmasına da sebep oluyor yandım yandım 🥵
Sdnglhn Bebekisi Merhaba doktorum kabızlık için duphalac şurup verdi.Hiçbir zararı yok bebeğe ve işe yarıyor.Kullanabilirsiniz sizde doktorunuza danışıp 🌺
ikiprensesannesiii Bebekisi duphalac iyidir kullanabilirsiniz. Genel beslenmenizi de düzenleyin ama sebze ağırlıklı beslenin bol su için kuru kayısı kuru incir tüketin süt kabız yapar ayrıca çok süt tüketmeyin
Zeynepp97 Bebekisi Ben bol bol su içiyorum günlük 2 3 tane kuru kayısı yiyorum işe yarıyor eğer çok çok kötü durumdaysanız doktorunuza sorup duphalac şurup içebilirsiniz
Zeynepnurr Bebekisi ben türk kahvesi içtikten sonra üstüne bol su içtiğimde lavobaya çıkıyorum hemen bağırsaklarımı çalıştırıyomuş gibi hissediyorum istersen sende bi dene
Bebekisi Sdnglhn Teşekkür ederim, doktorum uzak yerde ama haftaya hastaneye gideceğim orada doktora danışırım 🌸
Bebekisi ikiprensesannesiii Sebze pek tüketemiyorum bu aralar meyvesiz de kaldım.. Ekmek çok tüketiyorum önüne geçemiyorum en iyisi yeme düzeni oluşturmak teşekkür ederim 🌸
Bebekisi Zeynepp97 Su tüketiyorum elimden geldiği kadar ama kuru kayısıyı not edeyim aklıma teşekkür ederim 🌸
Bebekisi Zeynepnurr aslında bende de türk kahvesi işe yarıyordu ama şuan işe yarar mı hiç bilmiyorum ve korkuyorum açıkcası o da yaramazsa içime fazladan birşey daha gönderirsem patlarım of 😂
Melikemreclk Bebekisi bende sık sık kabız oluyorum bir çözüm buldum kendimce kayısı bende fayda etmiyor ben bayadir yulaf ezmesi yiyorum her akşam süte katıp ot gibi tadi var ama baya alıştım önceleri çiğ köfte yerdim direk çıkardım tuvakakete ve bende garip bir şey var çikolatalı tatlı yedimdede çıkarım
Bebekisi Melikemreclk Senin vücut tuvalete çıkmaya sebep arıyor gibi maşallah keşke bende çikolata ile çıkabilsem..🥺
Bebekisi Balbalbal ılık su mu sıcak mı nasıl içiyorsun ? Çorba ya midemi kazındırıyor ya içimi yakıyor o yüzden pek yanaşmıyorum ama bu aralar çorbadan başka birşey yemesem daha mantıklı olur gibi
Melikemreclk Bebekisi metobolizmam hızlı ondan 🤭🤭 ınslalah sende dene denemekten zarar gelmes ben ilaç kulla madim hep denedim
Melikemreclk Bebekisi 39+6 yim 55 tim şuan 72 kiloyum göbekten başka bişey yok bende şuan evet normal de zayıfım 🤣🤣🤣🤣🤣
Bebekisi Melikemreclk hamileliğimin daha ortasında senin doğum zamanında aynı kiloyuz🥲 olsun olsun bebişler sağlıklı olsun da hiç problem değil 🥰