Esmayllmz_ Hacersoy ben son adet tarihime göre 41 haftalıgım doktor 1hafta geriden geliyor dediği ıcın suan tam 40haftalık oldum ara sıra aşağıya doğru agrı ve sızlama oluyor adet agrısı gibi yarın hastaneye gıdıcem acaba yatırırlar mı
Zhra4242 Hacersoy Belirti var ama arkası gelmiyor ki bide sümüksü sümüksü şeyler geliyor ya hele demin daha fazlaydı
Hacersoy Esmayllmz_ sancın açıklıgın suyun gelmediyse bir belirti olmadan almazlar sezeryan kabul edersen anca öyle alabilirler benimde hafif geliyor sancılarım ama duzensiz doktor 41 kadar bekleticek beni belirti olana kadar
Mervenurns Bugün 40 olduk düzensiz ama agrıılı sancılarım var. Beklemedeyiz bakalım 5 dakikaya indiğinde gideceğiz hastaneye
Kubradlgn31 Zhra4242 nişan olabilir kahverengi yada pembe olması gerekiyormuş diye duymuştum sanki ben
Ilos96 40+6 oldum 2 gün önce nişanım geldi hafif ağrılarım var adet olacakmışım gibi ama devamı yok 🤷♀️
Betlnur 40+1 ne sancı ne agrı ne acılma ne nişan hıc bır belırtı yok pazartesı yatıs suni sancı dedı doktor 😬