Sude-96 Avukat_Anne 37+2 olduk bugün 36+5 de 3100 51 cm di bebiş, bu gün bitik durumdaydım belim çok ağrıyor artık ayakta zor duruyorum bir anda çok ağırlaştım allah yardımcımız olsun 🤍
Busra_Yildiz Avukat_Anne normalde erken aslında ama benim 32 de erken doğum riskim oldu ciğer geliştiriciler vs vs o yüzden şuan doğsa bir sıkıntı olmaz diyor doktorum 😂
ege_ayaz_mom Avukat_Anne 37+3 günlük olduk 36 haftalıkken gittim 2740 gram demişti doktorum yarın tekrar gidicem doktora bakalım 3 kilo olabilmismiyiz inşallah olmuştur doğumada 12 günümüz kaldı o zamana kadar ne kadar alırsak o kadar iyi🥰❤️
Avukat_Anne sunashn50 ben de her gün süt muz tüketiyorum ama aşırı değil akşamları 1 muz 1 bardak süt içiyorum acaba abartmam mı lazım 😂
sunashn50 Avukat_Anne yeter valla inanın fazla içince insan tiksiniyor sütü aklıma bile getirmek istemiyorum şuan 😂😂
sunashn50 Avukat_Anne maden suyu aldırıyor gerçekten ben onu da içiyorum kardeşim var 4 yaşında maden suyuyla 4 kg doğmuştu annem mide yanmasından hiçbişi yiyemezdi sadece maden suyu dondurma😅
Dtfatma ogretmen_anneee ay kesinlikle alt tarafım çok acıyor benimde hareket ederken :( maksimum yarım saat ayakta kalabiliyorum düşecek sanki 😂
Gizemcetinn Avukat_Anne 35+3 te bebişim 3100 kg idi. Yarın gidicez 36+3 olmuş olucaz. Bende 10 kg aldım başından beri. Kendi kilomuzla alakası yok bence yapısal olabilir