Mermaid-AA Senays evet insan tedirgin oluyor ister istemez 🙈 Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah sağsalim zamanında gelsin kuzularımız 🥰
Baharozdemir Aydogdu2 oğlum 35 hf dogdu sonrası 19 hf oldü kaybettik şimdi de ı s 35 ı bekler diye ümid ediyoruz
Aydogdu2 Baharozdemir inşallah zamanında doğar canm benimde kızım 30 haftalik doğdu çok şükür 3.5 yaşında şimdi tekrar hamileyim erken doğar endişesi var gerekirse serklaj olucam bende
Baharozdemir Aidabagiroffa dikişı hiç bir zmn hissetmedim önceki gebeliklerimde de atilmişti. Vajinal baskı oluyordu çok fazla
Baharozdemir Aydogdu2 ins canım ama yokluyor beni hissediyorum hayırlısı olsun hepimiz için miniklerimiz icin
Baharozdemir Aydogdu2 şu an 33+3um . Perşembe den sonra her an alabilirim ya da dikislerini alıp normal yaptirabilirım dedi dr um
Aydogdu2 Baharozdemir 34 haftalik oluyor ozamana ciğer geliştirici igne oldunuz mu gelişimi nasıl şuan
Baharozdemir Aydogdu2 henüz olmadım dr um yapmiycakmis ama ben yapılmasını istiycem bakalım ne diycek.